P-betaling på vej til Bornholm

S: Vi tager stilling til P-betaling på Bornholm på næste gruppemøde, men det er klart, at det kommer…

Betaling for parkering – på vej til Bornholm.

 

I forbindelse med det budgetforlig som S, V og Ø indgik for 2023  indgik et forslag om at indføre betalingsparkering i udvalget byer på Bornholm.

Socialdemokratiet havde et forslag til en model, der skulle kræve færrest mulige fysiske P-automater, men i stedet gå efter en elektronisk løsning, og hvor P-afgifter skulle kombineres med beboerlicenser og turisttakster. Andre partier havde også fremlagt forslag.

Beslutning i denne måned

Ved budgetforliget blev det vedtaget, at  BRK’s administration skulle komme med et oplæg. Det oplæg foreligger nu, og kommunalbestyrelsen skal træffe beslutning herom på mødet i marts. Der skal bl.a. tages stilling til, hvor der skal være P-zoner, og hvilke takster, der skal gælde.

Socialdemokratiet tager endelig stilling til disse forslag ved sit gruppemøde 22.marts, forud for kommunalbestyrelsesmødet 23.marts.

“Men det står selvfølgelig klart, at vi får en parkeringsbetaling på Bornholm”, siger Claus Larsen-Jensen fra Socialdemokratiet.

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »