Musik, fest og farver i Rønne

The Nurchers på scenen i Rønne. (Fotos: Torben Severinsen)

 

Af Torben Severinsen

Fredag aften var der et festligt og farverigt dobbelt-arrangement i Musikhuzet i Rønne.

I Musikhuzets var der koncert med Bornholms gladeste festorkester, The Nurchers. Som sædvanligt spillede de op til en fest, og med deres dansevenlige musik fra de sidste seks årtier ramte de  publikum bredt og dybt. Bandet består af Kim Clausen på bas, Christian Faurholdt Jeppesen, sang, Thomas Jensen på keyboard, Brian Johansen på trommer og Marc Ekelund på guitar.

(Artiklen fortsættes under billedet)

De unge havde herlige timer i Rønne i aftes.

 

Aftenens hovednavn i Raschz Pakhuz var “Ung-skab”, der blev modtaget med stor begejstring af det unge publikum, Duoen består af producer og rapper Eigil Bjørn, og sanger Clara Rose.

De har det sidste års tid spillet flere store steder heriblandt SPOT Festival, og fredag var der dømt fællessang i den helt store stil i et næsten totalt udsolgt Raschs Pakhuz.

(Artiklen fortsættes under billedet)

“Ung skab” på scenen i Rønne.

 

Over Eigil Bjørns produktioner svæver Clara Roses vokal, der tog det bornholmske publikum ind i Ung-skabs univers. Deres sange handlede om ungdommelighedens gang, hjertevenner og hjertesorg, og er efterhånden streamet omkring 1.000.000 gange på Spotify.

Karl Pava var med som support for Ung-skab. Karl Pava er en 17 årig bornholmer, som optræder med sit eget hiphop og rap.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fede beats i Rønne

MUSIK: Stemning var høj, og luften fuld af fede beats fredag aften, da Tunes Of Tomorrow i forbindelse med Kulturugen inviterede til Rap i Rasch.

Læs mere »