Kulturskolen i Rønne åbner dørene til dag i kreativitetens tegn

UNDERVISNING: Åbent Hus på Kulturskolen er en festlig dag for hele familien, hvor man bl.a. kan besøge Musikskolen, Billedskolen, Forfatterskolen og Dramaskolen, møde lærerne, høre minikoncerter med lærere og elever, selv prøve forskellige instrumenter, male, tegne, skrive, spille skuespil og meget mere.

Kom og få en festlig dag i Kulturskolen

 

Er du nysgerrig på om Kulturskolen er noget for dig eller dine børn? Så tag familien i hånden og få en smagsprøve på de mange sjove, kreative og kunstneriske fag, du kan gå til på Kulturskolen, når der holdes Åbent Hus lørdag 13. maj fra kl. 10 til 13.

Åbent Hus på Kulturskolen på Store Torv i Rønne er en sjov og festlig dag for hele familien, hvor man bl.a. kan besøge Musikskolen, Billedskolen, Forfatterskolen og Dramaskolen, møde lærerne, høre minikoncerter med lærere og elever, selv prøve forskellige instrumenter, male, tegne, skrive, spille skuespil og meget mere.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Kom og prøv forskellige instrumenter

 

“Vi har netop åbnet for tilmeldinger til næste sæson, så det er nu, man skal slå til, hvis man går og drømmer om at lære at spille et instrument, spille teater eller prøve sin indre billedkunstner eller forfatter af,” siger Michael Charles Gaunt, der er leder på Bornholms Kulturskole.

“Mulighederne er mange på Kulturskolen, og med vores nye Åbent Hus-arrangement vil vi gerne give de bornholmske børn og voksne en festlig smagsprøve på alle de spændende ting, vi kan tilbyde.”

Tilmelding til næste sæson på Kulturskolen er åben frem til 1. juni og foregår via Kulturskolens hjemmeside, hvor man også kan se alle de instrumenter og hold, man kan melde sig til.

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »