Jesper er ny skolechef på Bornholm

Efter en længerevarende og meget grundig proces er det et enigt og forventningsfuldt ansættelsesudvalg, der har peget på Jesper Stjernfeldt Petri som ny skolechef på Bornholm.

Ny skolechef – Jesper Stjernfeldt Petri

 

Det er brede smil, der møder Bornholms nye skolechef Jesper Stjernfeldt Petri torsdag 1. juni, når han har første arbejdsdag. Jesper ses nemlig som en ekstraordinær kapacitet til at udvikle øens folkeskoler, hvor rammerne skal tilpasses børnene og ikke omvendt.

Jesper har mange idéer og store visioner, som han vil føre ud i livet. Han siger bl.a. ”Over hele landet oplever vi en stigende tendens til mistrivsel blandt børn og unge. Der er flere og flere børn, som ikke kommer i skole og ikke føler det tilhør til skolen, som er afgørende for at lære og udvikle sig i skolernes fællesskab. Jeg tror på, at vi skal lave mere skole med hjertet; vi er nødt til at udfordre den eksisterende praksis og møde børn og unge, der hvor de er i endnu højere grad, end vi gør nu.”

Glad for motion
Jesper har erfaringen til at gøre en forskel. Han tiltræder stillingen som skolechef efter at have arbejdet som skoleleder i et årti og senest på Islev Skole siden 2016. Han er uddannet lærer, psykoterapeut, cand.pæd. i pædagogisk psykologi og har en master i organisationspsykologi. Privat har han tre voksne døtre og så er han glad for motion – særligt at cykle og gå i træningscenter.

 Velfærdsdirektør, Trine Dorow glæder sig til samarbejdet: ”Med Jesper Stjernfeldt Petri får vi en skolechef, som kommer med en bred og dyb erfaring med skoleledelse, fra både det specialiserede- og det almene område. Jesper har et stærkt og tydeligt børnesyn, og så er han en leder, som sætter samarbejde, tillid og respekt øverst på sin dagsorden. Så det er med et sikkert blik for balancen mellem drift og udvikling, at Jesper tiltræder stillingen, og jeg glæder mig til samarbejdet.”

 

Seneste artikler

Fik du læst?