Halfdanskerne på Svanekegården

Hvis man holder af de danske digtere som Benny Andersen, Tove Ditlevsen, Jeppe Aakjær, Piet Hein, Frank Jæger og naturligvis Halfdan Rasmussen så er det på lørdag 15. august kl. 17, at man skal lægge vejen forbi Svanekegaarden.

Halvdanskerne – i Svanekegården på lørdag.

 

På lørdag vil trioen Halfdanskerne tage publikum med på en rejse gennem den danske sangskat og historierne bag, Det sker i Svanekegården – det spændende kulturhus i Skippergade.

Trioen vil med, stærke stemmer, flotte arrangementer og folk/vise-musik i en moderne og traditionsbevidst aftapning, formidle vores allesammens kulturarv på en morsom, nærværende og underholdende måde.

Teksterne er stadig relevante og bliver gjort aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner. Musikken er kærlig, akkustisk og absolut vellydende. Så Svanekegaarden lægger op til en koncertoplevelse i absolut topklasse.

Halfdanskerne har eksisteret siden 2008, og har udgivet fem albums. Titlen her “Alt hvad du længes mod” er et citat fra Tove Ditlevsens og Anne Linnets “Barndommens gade”, som trioen fortolker på albummet.

De tre herrer, Lars Grand, Rasmus Vennevold og Mads Westfall tror på, at der er en stor interesse for de gamle klassikere rundt omkring i landet,

Eller som de selv udtrykker det: ”Det handler om at kombinere respekt for og viden om sangskatten med fornyelse af udtrykket.”

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »