En dag med velfærdsteknologi

SUNDHED: Hele 100 ledere, forskere, sygeplejersker og studerende deltager i en hel dag med oplæg og debatter om rehabilitering og velfærdsteknologi på Bornholm

Nu skal der diskuteres velfærdsteknologi på Bornholm

 

Torsdag 27. april holder Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole i Rønne Fagforskningsdag. En dag fyldt med spændende oplæg og debatter for sygeplejersker, ledere, chefer, undervisere, studerende og andre med interesse for rehabilitering og velfærdsteknologi.

Er velfærdsteknolog svaret på udfordringen i sundhedsvæsenet på Bornholm? Hvordan er det at være gammel og afhængig af hjælp til kropspleje? Og hvordan kan en KOL-kuffert ændre KOL-patienters livskvalitet? Dét er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på til Fagforskningsdagen.

Spændende debatter
Med ca. 100 deltagere, heriblandt ledere, forskere, undervisere, sygeplejersker og studerende, ser vi frem til en dag med spændende oplæg og debatter. På programmet er bl.a. oplæg om sygeplejeforskning og forskningsprojekter om rehabilitering og velfærdsteknologi, postersession samt paneldebat om brugen af velfærdsteknologi i sundhedsvæsenet.

Oplæg fra flere
Dagen byder bl.a. på oplæg af sygeplejeforskerne Ingeborg Ilkjær og Kirstine Rosendal, samt en paneldebat faciliteret af rektor Pia Palnæs Hansen med deltagelse af bl.a. implementeringschef hos Bornholms Hospital, Alex Kjøller, ældrechef i Bornholms Regionskommune, Christina Lilliedal, og chef for Videncenter for Velfærdsteknologi, Maj Britt Weidinger.

Seneste artikler

Fik du læst?