BOFA holder Ressourcernes Dag

Efter fire års fravær er BOFA tilbage med festdagen, Ressourcernes Dag, hvor der vil være fokus på de nye affaldsordninger – traditionen tro godt krydret med spændende oplevelser for hele familien.

Efter fire år er der atter Ressourcernes Dag hos BOFA i Rønne.

 

BOFA inviterer nu igen alle bornholmere til Ressourcernes Dag på BOFA, Almegårdsvej 8 i Rønne.  Her kan gæsterne få nogle fornøjelige timer med masser spændende og lærerige oplevelser. Alt sammen centreret omkring vores fælles ressourcer og hvordan, vi får det bedste ud af dem.

Ressourcernes Dag foregår lørdag 27. august fra kl 10 til 14.

På Ressourcernes Dag har gæsterne bl.a. mulighed for at møde BOFAs medarbejdere ved BOFAbussen og tage Bornholms nye affaldssystem i åsyn. Man kan få en guidet hestevognstur igennem BOFAs store skjulte områder og komme på Klunsekursus med en sorteringsvejleder.

Man kan også rapelle ned af Affaldstårnet, eller bare nyde udsigten og en kop kaffe fra Affaldstårnets flotte tagterrasse samt øde en række lokale ildsjæle og virksomheder, der vil fortælle om deres arbejde med genbrug og bæredygtighed.

Derudover er der masser af andre spændende og sjove tilbud, der gør bornholmerne klogere på affald og ressourcer. Under hele arrangementet byder BOFA på lidt godt til maven, mens bandet, “COZY” underholder på scenen.

Der er naturligvis gratis adgang for alle til Ressourcernes Dag og BOFA byder delkommen til en folkefest med fokus på ressourcer, genbrug og bæredygtighed.BOFA d. 25. august 2022

page1image32115968

Seneste artikler

Fik du læst?