Vil du med på Team Rynkeby Bornholms tur til Paris?

Der er fortsat ledige pladser på Team Rynkeby Bornholm tur til Paris til næste år  – interesserede skal dog skynde sig, hvis de vil køre med 

Vil du være en del af Team Rynkeby? (Foto: Team Rynkeby Bornholm)

 

Team Rynkeby Bornholm kom ikke til Paris denne sommer. Derfor har alle deltagere fået tilbud om at komme med igen næste år. Der er dog stadig ledige pladser.

Da Team Rynkeby i foråret måtte aflyse sommerens cykeltur til Paris til fordel for Børnecancerfonden, fik alle deltagere et tilbud om at komme med på næste års cykeltur.

Det er dog ikke alle deltagere på det lokale Team Rynkeby Bornholm, der har sagt ja til det tilbud, og derfor er det fortsat ledige pladser på næste års hold.

Det fortæller Angelo Prahl Parente, kaptajn på Team Rynkeby Bornholm.

“Dette år har jo været meget anderledes end normalt. Derfor er den faste regel om, at mindst halvdelen af deltagerne skal skiftes ud hvert år, sat ud af kraft. Det er dog ikke alle deltagere fra årets hold, der har tid, lyst eller mulighed for at fortsætte til 2021, så derfor er der stadig ledige pladser på Team Rynkeby Bornholm 2021”, siger holdkaptajnen.

18 nye deltagere

Angelo Prahl Parente vurderer, at godt tre ud af fire af dette års deltagere vil fortsætte den kommende sæson. Samtidig har holdet mulighed for at øge antallet af ryttere, så der i 2021 kan være 50 cyklende til Paris. Derfor er der i princippet mulighed for at tage 18 nye deltagere med.

Motivationen er dog vigtigere end antallet, lyder det fra Angelo Prahl Parente.

– Det er vigtigt med det rette engagement på holdet. Man skal både være motiveret for at cykle og at bidrage til det sociale fællesskab, der er på holdet. Man skal naturligvis også gøre en aktiv indsats i forhold til hele sagen – nemlig at samle penge ind til børn med kritisk sygdom.

Cykelfest i Paris

Team Rynkebys cykeltur til Paris afvikles fra 10. til 17. juli 2021. Dermed ankommer velgørenhedscykelholdet til Paris dagen før det professionelle Tour de France-felt, og derfor er der også lagt op til en ekstra stor cykelfest i den franske hovedstad næste sommer.

“Vi kommer jo helt tæt på verdens største cykelfest i Paris. Det er jo en enestående mulighed for at følge den sidste etape på Champs-Élysées på tætteste hold. Endda lige efter at vi selv er ankommet til byen på cykel. Det bliver vildt”, siger Angelo Prahl Parente.

Prisen for at deltage på Team Rynkeby er godt 19.000 kr. Prisen dækker en cykel, cykeltøj og syv overnatninger på gode hoteller hele vejen til Paris.

Hvis du har lyst til at være en del af Team Rynkeby den kommende sæson, skal du ansøge på Team Rynkebys website (team-rynkeby.dk/ansøg) senest 23. august 2020.

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »