Var det noget med egen madkurv, gammeldags tøj og jazz i Tivoli?

Tivoli byder ind til søndagsfrokost på Plænen, når”Vintage Garden Party” finder sted i Tivolis historiske omgivelser.

Vintage Garden Party i Tivoli med dans til swingmusik, picnichygge, publikum i vintagetøj, samt cykelkonkurrencer og kørsel på Væltepeter. (Photo: Torben Christensen)

 

Gæsterne opfordres til at finde deres stive puds frem, tage picnickurven under armen og nyde en frokost på Plænen. Der er mulighed for et spil kroket i græsset, og søndagsudflugten topper med en stor swingkoncert med Tivoli Ensemblet på Plænen. Det sker, når der er “Vintage Garden Party” i Tivoli søndag 9. august fra kl. 11 til 18.

“Tag på søndagsudflugt i Tivolis historiske omgivelser med swingmusik, picnichygge og vintagetøj. Søndagen er helliget frokostpublikummet, der i dagens anledning kan medbringe ternet dug og picnickurv og spise en frokost i det grønne. Den historiske stemning bliver skabt med fortidens swing- og jazzmusik, der spilles af DJ på tragtgrammofon”, lyder opfordringen fra Tivoli.

Vintage Garden Party fejrer traditionen om at klæde sig pænt på, og derfor opfordres alle til at finde deres mest stilfulde tøj frem med inspiration fra dengang mor, bedstefar eller tipoldemor tog i Tivoli. Der er ikke tale om et kostume-event, der vil genskabe et bestemt årti, men blot en hyldest til fortidens gode stil.

20’ernes Berlin

Søndagens frokost afsluttes med en swingkoncert, når Tivoli Ensemble optræder på Plænen uden croonere eller divaer. Dagen er nemlig helliget den håndspillede bigband-jazz.

Tivolis kapelmester Peter Jensen siger: ”Tivoli Ensemblet spiller op til Swing Dance, Tangos & Habaneros og genskaber stemningen fra 1920’ernes Berlin og forbudstidens Chicago. Det bliver en vidunderlig tidslomme, hvor alle kan tage sig et tiltrængt pusterum.”

Pressechef i Tivoli Torben Plank siger: ”Vi vil rigtig gerne slå et slag for, at gæsterne i Tivoli gerne må medbringe egen madkurv, der kan indtages mens de sidder på Plænen i Tivoli. Det er der alt for mange gæster som ikke ved, og derfor afholder sig fra det. Det er da en skam, når vi nu gerne vil opfattes som publikums egen have og helt ærligt: Findes der noget mere sommerligt end madkurv, blomsterdufte og hviin fra Rutschebanen?”

 

Seneste artikler

Fik du læst?