To DF-medlemmer af kommunalbestyrelsen melder sig ind hos de konservative

POLITIK: Både Linda Kofoed Persson og Torben Ager forlader Dansk Folkeparti til fordel for de konservative, der dermed får fem medlemmer i kommunalbestyrelsen

Linda Kofoed Persson: Farvel til DF – goddag til de konservative (Foto: Torben Ager)

Der er sprunget noget af en bombe i bornholmske politik, efter at to medlemmer af Dansk Folkeparti har meddelt, at de forlader partiet og i stedet melder sig ind hos de konservative.

De to er Linda Kofoed Persson og Torben Ager.

Linda Kofoed Persson skriver følgende:

Kære kollegaer i kommunalbestyrelsen og direktion:

Endnu en ændring af sammensætningen af kommunalbestyrelsen er hermed en realitet.

Efter næsten 20 år i Dansk Folkeparti, har jeg helt uden drama meldt mig ud. Det er hverken personfikseret eller en smækken med døre, men en beslutning, der har været undervejs et stykke tid.

Jeg har valgt at melde mig ind i Det Konservative Folkeparti og vil derfor i fremtiden repræsentere partibogstavet C.

Så ingen drama, ingen sure miner, bare et udslag af en personlig udvikling der er gået i en anden retning end det parti jeg meldte mig ind i for 20 år siden.

De bedste hilsner

Linda Kofoed Persson.

(Fortsættes under billedet)

Torben Kofod Ager – farvel til DF – goddag til de konservative. (Foto: Torben Ager)

 

Torben Kofod Ager skriver:

Kære medlemmer af kommunalbestyrelsen.

Jeg vil gerne tage et øjeblik af jeres tid for at informere jer om en beslutning, jeg har truffet.

Efter nøje overvejelser har jeg valgt at melde mig ud af Dansk Folkeparti dags dato. Dette skyldtes, at jeg ikke kan identificere mig med den retorik, der bliver brugt i Dansk Folkeparti´s kampagne “rejs hjem.”

Min beslutning om at forlade partiet er baseret på min personlige integritet og menneskelige værdier, som jeg ikke kan eller vil gå på kompromis med.

Det er vigtigt for mig at understrege, at der ikke er person drama eller noget andet som har påvirket min beslutning, end mine personlige holdninger og værdier.

Jeg har valgt at melde mig ind i Det Konservative Folkeparti dags dato. Jeg ser frem til et forsat godt og konstruktivt samarbejde med jer alle.

Denne besked er ligeledes blevet delt med den bornholmske presse for at sikre åbenhed og gennemsigtighed i min beslutning.

Venlig hilsen

Torben Kofod Ager.

(Opdateres)

 

Seneste artikler

Fik du læst?