Sylvester Larsen og Nåleøjet kommer på Svanekegaarden

Sylvester Larsen med band “Nåleøjet” er på plakaten i Svaneke fredag 13. maj – også besøg af Malene Mortensen og Benjamin Koppel

Sylvester Larsen taget “Nåleøjet” med til Bornholm

 

Fredag 13. maj kl. 19.30 får Svanekegaarden besøg af sangeren og musikskriveren Sylvester Larsen  – og ja, han er søn af Kim Larsen.

Sylvester kommer med sit band “Nåleøjet” og de vil præsentere lettilgængelig pop med noget på hjerte, fortæller Sylvester Larsen. Det gøres med sange som “Gyldent Håndtryk”, “Pandemi” og “Yahya”, hvor lyttere kommer med på en rejse bestående af indsigtsrige tekster kombineret med en raffineret lyd, der både lægger op til dans såvel som det mere tankevækkende lyt.

I efteråret 2019 spillede Sylvester og hans band “Nåleøjet” ca. femogtyve koncerter, udelukkende i Danmarks små landsbyer. Idéen til turnéen blev til på baggrund af sangen “Lille landsby” fra Sylvesters album “Mega Egotripper”, der udkom i 2019. Sangen er en bittersød fortælling, om det liv, der fandtes i de små landsbyer for bare tyve år siden, inden centraliseringen skabte omfattende landsbydød og affødte udtrykket “Udkants-Danmark”.

Musikskriveri er en ventil

På spørgsmålet om, hvad det er der driver ham til at blive ved med at skrive musik, siger Sylvester: “Det er ganske enkelt en ventil, jeg bliver nødt til at åbne for, hvis jeg skal kunne trække vejret. Jeg laver først og fremmest musik for min egen skyld, men jeg har opdaget, at hvis man gør sig tilstrækkelig umage, skal der nok være andre, der også sætter pris på det.”

Lækker jazz med Malene

Søndag 15. maj kl. 15 byder Svanekegården på en koncert med Benjamin Koppel som sammen med Malene Mortensen Group vil præsentere en finurlig leg med melodier og rytmer. Den er rig på akkordfarver og melodiske momenter – fra den klassiske jazz til smooth crooner RnB.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Malene Mortensen

 

Et stjernespækket hold, som, udover Benjamin Koppel på saxofon, består af Søren Baun på klaver, Jesper Bodilsen på bas og Jeppe Gram på trommer.

Benjamin Koppel

 

De fire herrer  leverer sprød backing til Malenes Mortensens vidunderlige stemme. Repertoiret er overvejende Malenes egne sange og enkelte af Malenes yndlingsstandarder.

Seneste artikler

Fik du læst?