Copenhagen Phil gæster Bornholm

MUSIK: Tirsdag 7. maj indtager symfoniorkestret Copenhagen Phil Rønne Idrætshal og inviterer på en medrivende rejse gennem den klassiske musik. Det sker ved koncerten ”Ouverture”, hvor publikum kan gå rundt midt inde i den levende musik.

Copenhagen Phil. (Foto: Kim-Matthäi Leland)

 

Når symfoniorkestret Copenhagen Phil tirsdag 7. maj gæster Bornholm bliver det med en noget anderledes koncertoplevelse, der tager både nye og garvede lyttere med på en forunderlig rejse ind i den klassiske musik.

Copenhagen Phils ”Ouverture”-koncerter er en unik mulighed for at lære den klassiske musik bedre at kende – for med ”Ouverture” åbner den symfoniske verden sig for enhver.

Her inviteres publikum til at gå rundt i musikken for på den måde at komme helt tæt på orkestrets mange spillende musikere, der er spredt ud i hele rummet som en labyrint – og mærker suset, når symfoniorkestret folder sig ud med al sin storhed og kraft til tonerne af velkendte klassiske højdepunkter fra nogle af alle tiders største komponister som Beethoven, Prokofiev, Schumann og Dvorák. Operasanger og musikformidler Nila Parly er den opmærksomme vært, der undervejs i koncerten guider publikum igennem musikken.

Glad for besøget
Borgmester på Bornholm, Jacob Trøst, siger:

”Jeg er meget glad for, at vi på Bornholm får besøg af en så stor kulturinstitution som Copenhagen Phil. Det kommer til at kaste nogle spændende og anderledes oplevelser af sig – både for de skoleelever, der oplever at få besøg eller blive underholdt musikalsk med koncerter, men også for de bornholmere, der vælger at tage til den noget anderledes koncert, der er lagt op til i Rønne Idrætshal. Jeg ønsker alle rigtig god fornøjelse med det musikalske tilbud.”

Koncerten egner sig bedst fra 12 år og op og billetsalget foregår via Copenhagen Phils hjemmeside: https://copenhagenphil.dk

Koncerten er støttet af Region Hovedstaden og har modtaget en særbevilling på Finanslov 2024.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »