Steen og Lone vandt billetter til den festlige VM-fodbolddag

KLIK OG SE: Der var som sædvanligt rigtig mange besvarelser til Bornholmnyt.dk’s konkurrence: Denne gang om billetter til den forrygende VM-fodbolddag med Jan Mølby. Nu er vinderne trukket.
Jan Mølby – på besøg i Rønne.

 

Så er de to heldige vindere i konkurrencen om billetter til den forrygende VM-fodbolddag med Jan Mølby i Rønne lørdag 26. november trukket:

De to heldige vindere blev

Lone Hansen, Rønne
Steen Wulff, Lyngby

De svarede begge rigtigt på spørgsmålet om, hvilken dansk klub Jan Mølby spillede for, inden han kom til engelsk fodbold og Liverpool: Kolding IF.

Bornholmnyt.dk ønsker begge to stort tillykke – og håber, nej ved – at I får en spændende og festlig dag. Og siger tak til de mange andre deltagere. Der kommer snart flere konkurrencer på Bornholmnyt.dk.

 

Fodboldhelten fra Liverpool

Jan Mølbys besøg i Rønne er arrangeret i samarbejde med “Hos Thomas – din vinhandel” i Snellemark, og de to billetter har hver en værdi af kr. 500,-

Og det bliver en super hyggelig lørdag 26. november kl. 14  i selskabslokalerne i Tornegade 6 i Rønne, hvor der bliver besøg af den forhenværende fodboldhelt fra Liverpool, landsholdsspilleren og fodboldkommentator Jan Mølby, der kommer og fortæller historier fra sit spændende fodboldliv – og senere vil kommentere VM-kampen mellem Danmark og Frankrig, der spilles samme dag.

Selskabslokalerne drives af vinhandler Thomas Kristensen, der også er vinekspert på Bornholmnyt.dk.

Autografer og fotos

De to heldige vindere kan enten tage til arrangementet alene, der kommer mange andre med samme interesse – eller tilkøbe en eller flere billetter, hvis man vil følges med nogle, man kender. Under alle omstændigheder venter en spændende oplevelse for alle fodboldinteresserede. Billetter kan købes i vinhandlen i Snellemark.

Der vil være mulighed for at blive fotograferet med Liverpool-ikonet og få autografer – eventuelt på den retro-landskampstrøje, der kan købes til lejligheden.

59-årige Jan Mølby spillede oprindeligt i Kolding IF,  men kom i 1982 til Ajax og to år senere til Liverpool – hvor han i øvrigt stadig bor. Han sluttede sin fodboldkarriere i Swansea City i 1998 og opnåede 33 landskampe for Danmark.

Øl og “Stadion-platte”

Billetterne koster kr. 500,- og med i prisen er en øl fra Small Batch-bryggeriet i Rønne samt en lækker “Stadion-platte”, som alle fodboldelskere sætter pris på: Stor, ristet pølse med sennep, ketchup – og evt. løg.

Dørene åbnes kl. 14, og kl. 15 går Jan Mølby på, og kl. 17 er der den spændende VM-kamp mellem Frankrig og Danmark: Skal vi gi’ de franske verdensmestre klø for tredje gang?

Og hvis man vil drikke noget andet end det gode øl, så er der naturligvis mulighed for at købe et rigtig godt glas rød eller hvidvin, ligesom der også bliver besøg af den velkendte kaffevogn fra “Baltic Roast”, hvor Claus Schiko kommer forbi og brygger den skønneste kaffe.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Fede beats i Rønne

MUSIK: Stemning var høj, og luften fuld af fede beats fredag aften, da Tunes Of Tomorrow i forbindelse med Kulturugen inviterede til Rap i Rasch.

Læs mere »