Spidskandidat kommer til Rønne

EU-valg: Socialdemokraternes spidskandidat i Region Hovedstaden Magnus Barsøe kommer til Rønne lørdag 28. oktober

Magnus Barsøe

 

Europaparlamentsvalget i 2024 nærmer sig med hastige skridt  – og med den udvikling, vi ser i verden i denne tid, er det vigtigt, hvem vi har siddende i EU-parlmentet, der træffer en lang række beslutninger af stor betydning for os allesammen.

Lørdag 28. oktober fra kl. 10 til 12 kan man således træffe socialdemokraternes spidskandidat i Region Hovedstaden, dgabladet Politikens tidligere debatredaktør, Magnus Barsøe. Ham kan man møde og tale med på parkeringspladsen udenfor Kvickly i Rønne.

Socialdemokraterne har i denne valgperiode tre medlemmer af parlamentet og Magnus er opstillet som nummer fire på den landsdækkende liste for Socialdemokratiet.

Miljø og retfærdighed
Han har to hovedemner på sit program: ”Turbo på den grønne omstilling” samt ”Social retfærdighed”.

Også på lørdag fra kl. 13 til 15 er alle interesserede iøvrigt velkomne til debatmøde i HK’s lokaler, Paradisvej 3, Rønne.

Magnus Barsøe indleder med at fortælle om sig selv og sine tanker om at arbejde i Europaparlamentet. Derefter er der lejlighed til spørgsmål og debat. Tilmelding til debatmøde senest torsdag 26. oktober er til Ernst Jensen på ernstjensen55@gmail.com eller 21422673.

 

Seneste artikler

Fik du læst?