Sjællænder vandt i pløjning, men bornholmer fik titlen

Mange tilskuere overværede i søndags det bornholmske mesterskab i pløjning, der blev vundet af Steffen Hansen, der er sjællænder og derfor ikke kan erhverve titlen. Den gik i stedet til Bent Hansen. De var nu lige gode venner af den grund…

Steffen Hansen, Bent Hansen, Ann-Sofie K. Olsen og Thomas Hørringsen.

 

Af Pernille Lindblom, 

Der var mødt mange tilskuere op på Skørrebrovejen i Aakirkeby søndag formiddag for at overvære de bornholmske mesterskaber i pløjning med hest.

De deltagende kuske dystede om at lave den mest korrekte pløjning, i både retning, dybde og bredde.

Førstepladsen gik til feltets eneste sjællænder, Steffen Hansen og hans to-spand, bestående af en Frederiksborg-hest og en Welsh Cob. Desværre måtte han nøjes med at lade sig kåre som vinder af pløjekonkurrencen, da det udelukkende er deltagere fra Bornholm, der kan opnå mesterskabstitlen.

Steffen Hansen, Bent Hansen, Ann-Sofie K. Olsen og Thomas Hørringsen.

 

I stedet blev det feltets nummer to, Bent Hansen, der blev indehaver af titlen Bornholmsmester 2020. Bent kunne dog ikke have fået pokalen i stald uden sine dygtige Frederiksborg heste, Maja og Foxs, der uden tvivl har fortjent de sponserede plejeprodukter, som Land og Fritid havde lagt i gavepuljen.

Tredjepladsen gik til feltets eneste kvinde, Ann-Sofie K. Olsen, der pløjede med kun én hest, Tinkeren Maggies McCoy. På fjerdepladsen kom Thomas Hørringsen med sine to Fjordheste.

De to herrer på førstepladsen modtog hver en rød roset i præmie, og Bent Hansen, der vandt Bornholmsmesterskabet, fik tilmed en vandrepokal. Alle fire kuske modtog præmier, sponseret af Land og Fritid i Aakirkeby.

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?