Sidste chance for at opleve Trines skønne strandbar i Sandkås

Trine Steinleins charmerende strandbar i Sandkås mellem Allinge og Tejn holder åbent endnu en uge i denne sæson. En sand perle med mange sjove hemmeligheder, der heldigvis åbner igen til næste sommer…

Trines strandbar er et særdeles populært mødested (Fotos: Torben Ager)

 

Ja, Trine er gift med fodboldklubben FC Midtjyllands direktør, bornholmske Claus Steinlein, der har haft succes med sin fodbold i det midtjyske. Holdet er trods alt lige blevet dansk mester. Og det kan det måske takke Claus Steinleins fodboldopdragelse i Allinge-Sandvig for, hvem ved? Det var i alt fald der, han trådte sine barnesko. Og jo, Trine holder med FC Midtjylland og jo: Hun går også på stadion og ser hjemmekampene. Og dermed ikke et ord mere om fodbold i denne artikel.

For den handler ikke om Claus eller fodbold, men om Trine.

Og hun er ikke bornholmer, skulle vi hilse og sige. Men fra Allingåbro – en lille by på Djursland, hvis omgivelser også er kønne og romantiske – som mange steder på Bornholm.

Trine og Claus bor i dag i Herning, men købte for nogle får siden sommerhus i Sandkås. Trine er oprindelig uddannet designer og driver, når strandbaren ikke er åben i sommersæsonen, webshoppen “Sence of Space” med boligindretning og smukke produkter indenfor lamper, krukker, møbler, spejle og meget mere.

Prøv og se den side. For der er en gennemgående linje i alt, hvad Trine laver: Det oser af god smag.

Trine med sine trofaste hjælpere, Victoria og Anna.

 

Men det er heller ikke webshoppen, vi skal tale om i dag. Det er strandbaren i Sandkås, en lille perle, som man under al succes, men samtidig også gerne vil have sådan lidt for sig selv.

Det har været svært i denne sæson, mange er kommet på besøg, så Trine og hendes to trofaste medhjælpere Victoria og Anna har haft lynende travlt hele sæsonen.

Travlheden fortsætter i disse dage mellem kl. 9 og 17, men hvis man vil besøge det lille og fascinerende sted, så gælder det om at rubbe sig, for strandbaren lukker søndag 23. august – for i år.

Trine åbner heldigvis igen til næste år – og det er der mange ” stamkunder”, der glæder sig til, for den strandbar, hun har skabt, er andet og mere end en strandbar.

Det er også stedet, hvor der dyrkes yoga hver morgen fra kl. 9 til 10 (det koster 75 kr. at deltage og der er lånemåtter). Bagefter kommer den lokale trompetist Kai-Erik, der fra klipperne spiller dagen i gang. Mange af de lokale mænd, og turister også, benytter musikstykket til at mødes og få en lille hivert indenbords, hvis De forstår, hvad vi mener.

“Det er så hyggeligt”, siger Trine.

Men nu er denne forrygende sæson ved at lakke mod enden – og turen går hjem til Herning.

Men hvorfor den store kærlighed til Bornholm. Een ting er til manden, men til øen?

Den spændende strandshop i Sandkås.

 

Trine fortæller historien på sin hjemmeside:

“Her opdagede jeg mit fristed, min oase; muligheden for at skabe Sandkaas Strandbar. Ideen opstod spontant en sommerdag, hvor vi sad på de store klipper ved havet og drømte. Vi havde masser af gange passeret det lille idylliske ishus, som ligger nedenfor vores sommerhus, på den dejligste gåtur langs kyststien til Allinge.

Pludselig opstod ideen om at skabe et fristed, hvor jeg selv ville drømme om at tilbringe nogle skønne sommerdage på Bornholm. Herefter gik det hurtigt og et par telefonopkald og et møde senere, var vi indehavere af ishuset. Der kan man tale om en weekendtur, der tog en uventet drejning…”

I dag er der også en strandshop på stedet i et telt, hvor man finder skønne produkter fra Trines webshop.

Glemte vi at sige, at der er skønne drinks, is, lækre sandwich, god kaffe og meget andet godt i strandbaren?

Se selv efter, hvis De besøger Trines strandbar. Men lad helst være med at fortælle for mange om stedet.

Undskyld Trine…det er jo ikke sådan ment…

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »