Samlede flasker til Knæ Cancer og afleverede over 10.000 kr.

I denne uge er det Knæk Cancer – og over hele landet er der mulighed for at støtte op om at bekæmpe kræft. Laurids Nielsen i Svaneke har valgt sin helt egen måde at støtte kræftsagen. Han har gennem længere tid samlet tomme flasker og fået pant for dem.

Laurids Nielsen – støtter Knæk Cancer med 11.550 kr.

 

Kræftens Bekæmpelse fortæller dagens historie:

Laurids Nielsen fra Svaneke er selv kræftpatient, men har alligevel haft overskud til arbejdet med at samle flasker.

Laurids Nielsen har i dag overakt pengene fra flaskepant – 11.550 kr. – til Kræftens Bekæmpelse Bornholm – De blev modtaget med stor tak af formand Gitte Goldschmidt samt kasserer Kirsten Sommer Nielsen.

Samler flasker hver dag

Laurids fik konstateret kræft for 10 år siden i halsen. Laurids er gammel fisker. Han har samlet flasker i et par år. Han har en trehjulet scooter-ladvogn og har kørt rundt til skraldespande for at lede efter flasker. Han er stået tidligt op – nærmest midt om natten og samlet flasker hver eneste dag. Igen om eftermiddagen har han samlet ind. Borgere i Svaneke har set, at han samler flasker og har lagt flasker til ham. Han er ofte set med den blå ladvogn.

Holder byen ren

Hvordan kom du i gang med at samle flasker?

”Det er dejligt at komme ud og være på farten. Så derfor gav det mening at samle til et godt formål. Samtidig er man med til at holde byen ren,” siger Laurids.

Kræftens Bekæmpelse Bornholm får nu pengene – fordi han selv har haft kræft. Det har taget seks måneder at indsamle flasker for 11.550 kr.

“Kræftens Bekæmpelse Bornholm bruger pengene til at hjælpe Bornholmske kræftpatienter og deres pårørende med støtte, samtaler, netværk og oplevelser. Vi arbejder ulønnede, så pengene går direkte til det gode formål på Bornholm,” siger Gitte Goldschmidt.

Seneste artikler

Fik du læst?