Priser til Røde Kors-frivillig og Bornholms Mosteri

Foreningen SIND uddelte to priser mandag, en Frivilligpris og en Erhvervspris.

Lene Kalf-Hansen – modtager af SIND Bornholms Frivillighedspris.

 

“Vi ønsker at sætte fokus på, at der heldigvis er nogen i samfundet, som gør en stor forskel for især udsatte og psykisk sårbare borgere på den måde, de møder dem. Vi kan alle opleve at være udsatte og psykisk sårbare i perioder af vores liv”, fortæller formanden for Foreningen SIND Bornholm, Bente Helms. Og derefter kunne hun afsløre modtageren af Frivillighedsprisen, Lene Kalf-Hansen fra Røde Kors patientstøtte.

“SIND Bornholm” giver dermed prisen til en særlig kvinde, som gør en stor forskel i mange patienters mødet med hospitalet. Lene viser empati, vækker tillid, lytter og snakker. Lene har tid til at være til stede og forstå den enkeltes bekymring. Lene møder mennesker i øjenhøjde. Tak for det, Lene,” siger Bente Helms.

Erhvervsprisen til mosteriet

SIND Bornholm hædrede endvidere  Bornholms Mosteri med Erhvervsprisen.

“Bornholms Mosteri byder alle typer medarbejdere indenfor, for personale er vigtige råvarer. De viser tålmodighed, empati, giver omsorg og stiller relevante krav til udsatte og psykisk sårbare borgere”, fortæller Bente Helms om motiveringen og fortsætter:

“Mosteriet siger til hver enkelt – du er god nok og vi skal nok finde en plads til dig. Tak for indsatsen overfor en gruppe borgere, som også gerne vil være en del af arbejdsmarkedet. I en tid hvor tre ud af fire med psykiske lidelser er udenfor arbejdsmarkedet gør mosteriet en kæmpe forskel, inviterer indenfor og giver en hjælpende hånd. Langt flere virksomheder burde følge deres eksempel! Tak til Mosteriet,” lyder det fra Bente Helms.

Seneste artikler

Fik du læst?