Øretæve til RIK – NB Bornholm tabte også

Ikke den bedste dag for fodbolden på Bornholm – RIK tabte 6-0 og NB Bornholm røg ned på fjerdepladsen

Begge de to bornholmske KS-mandsdkaber var i kampe lørdag, men det blev ikke til points i denne omgang. (Arkivfoto: Torben Ager)

 

Det var ikke lige dagen for de to bornholmske hold i Københavnsserien i fodbold. Rønne IK fik en ordentlig en på bolden af topholdet Kastrup, der hjemme vandt hele 6-0.

Kastrup er nu nummer et i KS med Dragør og FB på de næste pladser – og med NB Bornholm nu som nummer fire.

For Nexø-mandskabet tabte hjemme 2-3 til Dragør og tiden som tophold i KS er i alt fald midlertidigt forbi. De to bornholmske fuldtræffere blev sat ind af Frederik Madsen (allerede i det fjerde minut) og Marius Finsen.

Nu skal Rønne IK på hjemmebane på lørdag 5. september kl. 15.30,  hvor Skjold fra Østerbro i København (Danmarks pt. største fodboldklub) står klar. Det burde være en overkommelig modstander.

Nexø spiller ude mod Fremad Amagers andethold og divisionsreserver,  også lørdag 5. september. Det sker kl. 16, og det burde også her være muligt at få points til Bornholm.

Og så må vi ikke glemme pokalbraget i Rønne, hvor RIK skal møde 2. divisionsholdet fra B.93. Det sker onsdag 2. september kl. 17 i Rønne.

 

Seneste artikler

Fik du læst?