Ny kalender med smukke fotografier fra Bornholm

Fotografen Verner Kjærsgaard har fremstillet en ny og smuk kalender til alle, der holder af øen – fyldt med smukke sider og skønne fotografier.

Verner Kjærsgaard med den nye kalender (Fotos: Torben Ager)

 

Så er der en lækkerbidsken til alle, der holder af Bornholm: Fotografen Verner Kjærsgaard, der sammen med fotografen Justine Høgh holder til i Studiobornholm.dk i Nyker, har fremstillet en lækker årskalender 2021 med smukke sider og skønne fotografier fra øen.

Den nye kalender er allerede fremme i handlen, både i boghandlen i Rønne og Nexø, på Bornholms Museum, Hammershus og flere andre steder, og er en flot brugskalender, så man kan holde styr på dagene på en kunstnerisk måde.

Kalenderen kan hænges alle de steder, hvor øjet trænger til at hvile på noget smukt: Køkken, kontor, værelse – ja alle de steder, hvor den kan pynte op, og hvor det er rart at vide, hvad dato det er på næste fredag.

Den nye og smukke vægkalender.

 

Verner Kjærsgaard har også fremstillet en praktisk bordkalender, der kommer i handlen i den kommende uge. En bordkalender til alle, der skal holde styr på tiden, og som kan lide at blive mindet om de smukke steder på øen. I den kommende tid vil markedet blive oversvømmet med kalendere. Flere bruger elektroniske på deres telefon, men der er fortsat mange, der synes kalendere på papir er nemmest at have med at gøre – og hurtigst, når der skal være overblik. Med Verner Kjærsgaards kalender får man ikke alene et praktik værktøj – men også noget smukt at kigge på, mens arbejdet står på.

“Jeg håber, at begge kalendere falder i de lokales smag, men ellers er de jo også oplagte souvenirs til turisterne. Og, synes jeg selv, en vældig god julegave”, siger Verner Kjærsgaard.

Han er ikke er født på Bornholm – men har boet her i 40 år. Helt ny på øen er han altså ikke…

Verner Kjærsgaard er kendt som en dygtig fotograf, der ofte har assisteret virksomheder og firmaer i deres markedsføring. Han understreger, at han ikke arbejder som pressefotograf, men arbejder med portrætter, mode, familiefotografering, bryllupper m.m. Og altså også med visuel PR og markedsføring til virksomheder.

“Jeg har prøvet at lave nogle lidt anderledes fotografier i kalenderne end de sædvanlige turistfoto af øen”, siger Verner Kjærsgaard. “I stedet for Gudhjems røde tage, har jeg bragt et billede taget om natten – fra havet og ind over byen”, forklarer Verner Kjærsgaard.

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?