Ny formand for Svanekegården

Formanden for Svanekegårdens bestyrelse gennem de seneste seks år, Peter Riis, 74,  har ønsket at trække sig fra posten som formand. Lærer Lars Randorff Nørgaard , 58, bliver ny formand

Lars R. Nørgard – ny formand for Svanekegaarden

 

Fonden Svanekegaardens bestyrelse har enstemmigt udpeget Lars Randorff Nørgaard, der til daglig er lærer på Svaneke Friskole og tidligere medlem af kommunalbestyrelsen på Bornholm til ny formand. Lars har hidtil siddet i Svanekegaardens bestyrelse, udpeget af kommunalbestyrelsen efter kommunalvalget i 2017. Lars er bl.a. aktiv inden for rytmisk musik og formand for Svaneke Badeklub.

Lidt mere for unge

Lars R. Nørgaard siger i forbindelse med den nye formandspost:

“Jeg er meget beæret over, at Fonden Svanekegaardens bestyrelse, peger på mig som afløser på formandsposten. Dette er kun muligt, fordi Peter Riis beholder sin rolle på økonomirådet. Jeg ser frem til at kunne arbejde sammen med alle de mange mennesker, ansatte og frivillige, som har deres gang i huset, og ligeledes vil jeg prøve på, at flytte aldersgrænsen lidt ned, for det besøgende publikum. Vi kunne godt trænge til lidt mere, der er målrettet de unge.”

Peter Riis fortsætter som medlem af Fondens bestyrelse med særligt fokus på Svanekegaardens økonomi i en tid, hvor Svanekegaarden på linje med mange andre kulturcentre kæmper med sin økonomi bl.a. i lyset af Corona-krisen.

Svanekegaarden – ny formand

 

Bestyrelsen udtaler sin store tak til Peter Riis for hans mangeårige indsats i bestyrelsen, herunder hans varetagelse af formandsposten i de sidste seks år – en periode, hvor Svanekegaarden har kunnet styrke og forøge aktiviteten og antallet af arrangementer på trods af vanskelige økonomiske vilkår.

Bestyrelsen ser frem til det forsatte arbejde med at udvikle og konsolidere Svanekegaarden under Lars Randorff Nørgaards ledelse.

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »