Marianne og Keld vandt billetter til Bregenborg Band

Mange besvarelser til konkurrencen om billetter til Bregenborg Bands koncert i Musikhhuzet lørdag aften – stadig billetter at få til alle andre

Bregenborg Band –  koncert i Rønne i morgen.

 

Lørdag 1. oktober kl. 20 er der koncert i Musikhuzet i Rønne med Bregenborg Band. Musikhuzet og Bornholmnyt.dk har sat 2 x 2 billetter på højkant til denne lækre musikaften, og de to heldige vindere, det begge svarede rigtigt på spørgsmålet om at bandets forsanger Norrie McGregor er fra Skotland blev:

Marianne Fediøw, Rønne
Keld Kofod, Rønne

Etableret navn

Tillykke til de to heldige vindere – og tak til alle de andre læsere, der deltog i konkurrencen. Og der er da heldigvis flere billetter at købe til de, der gerne vil have en dejlig aften i Musikhuzet.

Bregenborg Band er i dag et særdeles etableret navn på den danske musikscene – og er bl. a. et særdeles kendt navn på Tønderfestivalen, Skagen Festivalen og andre festivaler i Danmark samt en succesturné i Irland, hvor Bregenborg Band bl.a. spillede i The Church på Sct. Patrick´s Day i Dublin.

Grundlaget for bandet musik har i mange år for en stor del været de kendte irske sangskrivere som Pete St. John, Phil Coulter, The Dubliners ligesom de skotske bands Runrig og Wolfstone har leveret materiale til bandets repetoire. Det er blevet til fire CD’er i tidens løb, som alle kan høres på Spotify og iTunes mm.

Skotsk forsanger

Bandet har for nylig skiftet forsanger: Skotten Norrie McGregor har i en menneskealder spillet på pubber og klubber over hele Skotland og de seneste 15 år tillige i det meste af Danmark. Bregenborg Band består af: Norrie McGregor: Lead vocal, Ole Bregenborg: Guitar og sang, Leif Hansen: Violin, harmonika og sang, Bjarne Friis: Mandolin, banjo, fløjte, sækkepibe og sang, Kim Lock-Lorentzen: Bas og sang og Mads Sand: Trommer.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?