Magtens Korridorer i Musikhuset

MUSIK: Musikhuzet glæder sig til igen at præsentere “Magtens Korridorer”, der endnu engang er klar til at tage på landevejen, når de til efteråret 2024 turnerer Danmark tyndt.

Magtens Korridorer

 

Magtens Korridorer vender tilbage til Bornholm.

Det oplyser Torben Severinsen fra Musikhuzet og fortsætter, at det som altid til en Magtens Korridorer-koncer,  vil være et manifest over hele karrieren med mange af de store, klassiske sange – og at der bliver osse plads til et par nye singler.

Dansk rock
Magtens Korridorer har med deres dansksprogede rockmusik og ligefremme attituder for længst etableret sig som en vigtig del af den danske musikscene. Med deres unikke liveoptrædener formår de at skabe stemning, invitere alle til fest og skabe et frirum fra hverdagens trivialiteter. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de sammen med publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab og med et glas øl i hånden, med overvejende sandsynlighed, er kommet for at blive!

Gedigne hits
I 2005 udsendte Magtens Korridorer debutalbummet ‘Friværdi’, og siden har de udgivet en række albums, der hver har leveret gedigne hits til det nu imponerende bagkatalog.

I 2021 udkom det anmelderroste album “Club Promise” med bl.a. sangene “Ensom Stjerne”, “Månelys i Rav” og titelnummeret, som allerede er blevet en nyklassiker blandt det rock-elskende koncertpublikum.

Senest har Magtens Korridorer i oktober 2022 udgivet EP’en “Nødudgang”, med den smægtende smukke single “Natsværmernætter”, som blev til under en produktionsøver i Musikhuzet i Rønne.

Magtens Korridorer består af Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer).

Billetsalget er startet via Musikhuzets hjemmeside.

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »

Dukketeater i Svanekegaarden

VINTERFERIE: Teatergruppen “Dansk Rakkerpak” viser dukketeater i Svanekegaarden  – forestillinger fredag og lørdag   Teatergruppen Teater FasterCool, også kendt som Dansk Rakkerpak,  gæster Svanekegaarden i

Læs mere »