Line vandt smykke-konkurrencen

Det blev en bornholmer, der vandt den store gevinst i Smykkehuset Nordahl Andersens julekonkurrence. Og den heldige vinder har udvalgt sine gevinster i “Smykkeskrinet” i Rønne

Sussie Nielsen fra Smykkeskrinet med den heldige vinder, Line Nielsen fra Rønne. (Fotos: Torben Ager)

 

Der var rigtig mange, der deltog fra hele Danmark i Smykkehuset Nordahl Andersens store julekonkurrence med smykker for mange tusinde kroner på højkant.

Og minsandten om ikke det var en bornholmer, der løb med hovedgevinsten: Smykker for 10.000 kroner.

Det heldige vinder blev Line Nielsen fra Rønne, der har udvalgt sine smykker hos “Smykkeskrinet”, der som de fleste vil vide er beliggende i Store Torvegade i Rønne og som er forhandler af de mange dejlige smykker fra Nordahl Andersen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her var indehaver Sussie Nielsen glad for, at det var en bornholmer, der blev vinder af konkurrencen:

“Ja, det synes vi jo her i butikken er sjovt, at det er en lokal, der vandt hovedpræmien – der har jo været rigtig mange, der har deltaget i smykkekædens julekonkurrence,” siger Sussie Nielsen, der forleden gav gode råd til Lone, da hun var på besøg i “Smykkeskrinet” for at vælge sine smykker.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fede beats i Rønne

MUSIK: Stemning var høj, og luften fuld af fede beats fredag aften, da Tunes Of Tomorrow i forbindelse med Kulturugen inviterede til Rap i Rasch.

Læs mere »