Godt tilbud fra tre københavnske museer

Besøg tre københavnske museer for 90 kr. lyder tilbuddet fra Thorvaldsens Museum, Nikolaj Kunsthal og Københavns Museum, der  tilbyder en særlig rabat, hvis man besøger de tre institutioner indenfor de næste to dage.

Thorvaldsens Museum – besøg det og to andre til særpris…(Foto: Thorvaldsens Museum)

 

Med god afstand og sprit i rigelige mængder er det muligt at besøge tre museer i København til én museumsbillets pris. Sådan lyder tilbuddet fra Thorvaldsens Museum, Københavns Museum og Nikolaj Kunsthal, der alle hører under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Man kan altså komme på hele tre museer for 90 kroner, hvis blot man aflægger dem besøg indenfor de næste to dage. Det er en rabatordning, som kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde bifalder:

”I en verden, der kan opleves mærkelig og i opbrud har vi måske mere end nogensinde før brug for den fordybelse og inspiration, man i helt særlig grad kan opleve på netop vores flotte museer og kulturinstitutioner. Så jeg håber, københavnerne, byens gæster og de, der normalt ikke besøger kulturinstitutionerne, vil nyde godt af det særlige tilbud, som museerne byder ind med her, ” siger hun.

Så hvis nogen fra øen skal over i de kommende dage, så er her et godt tilbud.

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »