Flot OL-show om H.C. Andersen

I weekenden 8. og 9. august er der fornem premiere i Tivolis Koncertsal, når familieshowet Tivoli-Garden og H. C. Andersen ruller over scenen. Showet skulle have været opført i Japan i forbindelse med OL, men den turné er udsat til 2021.

Flot festforestilling i Tivolis koncertsal. Den skulle have været opført ved OL i Japan, men det blev som bekendt ikke til noget. (Foto: Tivoli)

 

Et forrygende show med Tivoli garden og H. C. Andersen i spidsen kan nu opleves i Tivoli. Showet skulle have været opført til det nu udsatte OL i Japan, men kan altså nu ses i København.

H.C. Andersen er stadig et navn i Japan – et land han dog ikke selv nåede at besøge, selv om han var forbløffende mange steder – i Europa.

Og Tivoli-Garden hviler på ingen måde på sine 176 år gamle laurbær. I stedet udfordrer man sig selv hele tiden. For eksempel har Tivoli-Garden udviklet en helt ny type forestilling, der både er koncert, teater med en gennemgående fortælling og opvisning.

Årets show hedder Tivoli-Garden og H. C. Andersen og spiller i Tivolis Koncertsal den 8. og 9. august.

De næsten 100 musikalske talenter i Tivoli-Garden tager publikum med på en eventyrlig rejse gennem H. C. Andersens liv og eventyr.
Showet fortæller H.C. Andersens livshistorie og udfolder hans eventyr fortolket af Tivoli-Garden.
Tivolis Koncertsal lægger scene til en fest af røde uniformsjakker, orkestermusik, trommeshow, flotte bjørneskindshuer, geværsving og meget mere.

Leder af Tivoli-Garden Lars Søgaard siger:

”Med en gennemsnitsalder på bare 11½ år og et godt internationalt renommé er Tivoli-Garden en helt særlig størrelse i det danske kulturliv, og nu glæder vi os til at vise vores hjemmepublikum det bedste af alt det, de unge gardere kan. Dette show er en fest for øjne og ører, som vi først producerer i Danmark, før vi til næste år også bringer showet udenlands.”

Skuespiller Mikkel Becker Hilgart, der blandt andet har medvirket i tv-serien Sygeplejeskolen og spillefilmen Guldkysten, har rollen som eventyrdigteren H.C. Andersen.

Tivoli-Garden og H. C. Andersen var oprindeligt programsat i Tivoli i marts, og skulle desuden opføres i Japan i forbindelse med, at Tivoli-Garden skulle på turné, blandt andet for at optræde i den danske OL-pavillon.

Medvirkende er Tivoli-Gardens Tambourkorps, Fanevagt og Musikkorps. Forestillingen varer ca. en time. Billetterne er gratis efter entré til Tivoli, men det er nødvendigt at reservere plads i koncertsalen, hvilket koster et lille gebyr pr. billet.

Seneste artikler

Fik du læst?