Flemming er godt i gang med at tabe sig

UGE 4: Der er højt humør og god stemning, når Flemming og resten af holdet mødes med “Slanke-Sheriffen” hver onsdag på Campus Bornholm. Nu har Flemming tabt tre kilo…

Der er  højt humør, boldspil og masser af effektiv træning, når Flemming og resten af holdet mødes på Campus Bornholm. (Foto: Torben Ager)

 

Som de faste læsere af nærværende medie vil vide, så er selvsamme medies udgiver, Flemming Falk Hansen, en rask og initiativrig yngre mand fra Tejn, i fuld gang med at gennem gå et slanke- og motionskursus sammen med godt 25 andre.

De mødes alle hver onsdag eftermiddag på Campus Bornholm.

t forløb tilrettelagt af  idrætsfysiolog Ole Nisbeth, også kendt som “Slanke-Sheriffen” fra Snogebæk, og hans spændende sundhedsprojekt “Otte uger i helvede”, som Ole Nisbeth kalder sit sundhedsforløb. Man kan læse meget mere om “Slanke-Sheriffen” på Facebook.

Noget tyder på, at dette helvede ikke er så slemt endda: I alt fald morer deltagerne sig rigtig godt, når de sammen om onsdagen spiller bold, laver boksetræning og meget andet.

Konceptet er lige så enkelt, som det er effektivt: I otte uger skal 54-årige Flemming, med oprindelig kampvægt 97,4 kilo, ganske enkelt “nulstille” sig selv, som Ole Nisbeth udtrykker det.

Ingen vin eller øl

Det betyder bl.a. ingen øl, vin eller spiritus, ingen slik eller snack, ingen “hvid” mad som kartofler og pasta – men masser af grøntsager. Og så gå 12.000 skridt hver dag.

“det går fint med det hele, men jeg kan da godt savne en øl eller et glas vin engang i mellem.

I går var der fællestræning igen, og der gik Flemming så meget til den, at han fik en lille fibersprængning, fordi han sjippede lidt for hurtigt.

“Men det går snart over, og efter jeg tog en alle smule på i vægt i den tredje uge, så har jeg tabt mig igen, sådan at det totale vægttab nu er tre kilo på lidt over tre uger,” siger Flemming.

Nu er kurset nået halvvejs, og vi følger fortsat Flemming og hans holdkammerater de kommende uger,

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?