Dine gamle briller kan bruges andre steder

Hos Borre & Severin Optik, der har brillebutikker i Rønne, Nexø og Aakirkeby, kan du aflevere dine gamle briller, der kan gøre en forskel for mennesker i flere, afrikanske lande.

Michael Borre Hansen og Sophus Severin  – aflevér dine gamle briller til dem og få et værdibevis. (Fotos: Torben Ager)

 

Vidste du, at dine gamle briller kan gøre en stor og vigtig forskel for mennesker i bl. a. afrikanske lande? Og at du tilmed kan få en økonomisk gevinst ved at finde dine gamle briller og aflevere dem hus Borre & Severin Optik her på Bornholm?

For de to optikere Michael Borre Hansen og Sophus Severin har et godt tilbud: Hvis du afleverer et eller flere sæt af dine gamle briller, så modtager du til gengæld et værdibevis på kr. 500, som du kan bruge, hvis du vælger at købe et par nye briller hos dem.

“Vi ved jo, at der er ganske mange, der har gamle og brugte briller liggende hjemme i skuffer og skabe, og til dem har vi dette tilbud,” siger optiker Sophus Severin til Bornholmnyt.dk.

Sendes til Kenya

Han fortæller videre, at de indsamlede briller bliver renset og klargjort, ligesom de bliver pakket med fuld information om glassenes kvalitet og styrke. Herefter bliver de videresendt til optiker-kolleger, der jævnligt rejser med store portioner klargjorte briller til f.eks. Kenya i Afrika, hvor brillerne efter synsprøver bliver udleveret og straks taget i anvendelse af mennesker, der har behov for briller, men som ikke kan bekoste synsprøver og de rigtige briller.

“Vi synes jo selv, at det er en rigtig god idé, at brugte briller på den måde kan gøre gavn i de lande, hvor folk ikke har så mange penge og derfor springer brillerne over, hvilket jo på længere sigt skaber et endnu dårligere syn,”, siger Sophus Severin.

Borre & Severin har optiker-butikker i Snellemark Centret i Rønne, På Falckvej 1 i Nexø og i Eskildsgade 3 i Aakirkeby.

 

 

 

 

Fik du læst?