“Barfodspenge” går til udflugter med bornholmske børn

Gevork Babayan, bedre kendt som manden, der løb Bornholm rundt barfodet, har skænket de indsamlede penge til Red Barnet, der vil bruge dem på de bornholmske børn, der har det sværest
Gevork Babayan – skænker indsamlede penge til Red Barnet. (Foto: Marianne Lind).
Gevork Babayan, der i sidste uge løb øen rundt på bare fødder,  har fortalte Red Barnet, at det indsamlede beløb i forbindelse med hans præstation skal doneres til Red Barnet Bornholm. Det glæder formand Martin Jensen:
“Red Barnet Bornholm vil i den forbindelse fremhæve baggrunden for Gevork Babayans præstation, idet han ønskede at vise taknemmelighed over for den modtagelse det bornholmske lokalsamfund gav ham, da han flyttede til øen. Og at donationen skal gå til Red Barnet Bornholm skyldes det forhold, at Gevork Babayan ønsker, at hjælpe de børn og familier på Bornholm, som har det sværest. Vi vil gerne udtrykke glæde og taknemmelighed over Gevork Babayans og de mange donorers generøsitet”, siger Martin Jensen.
“Vi er ovenud lykkelig for den flotte donation, som vil bidrage til lokalforeningens arbejde med udsatte børn og deres familier. Donationens størrelse betyder, at Red Barnet Bornholm kan give de børn og familier, der har det sværest, nogle uforglemmelige oplevelser. Vi vil bruge pengene på vores familie-oplevelsesklub, der plejer at arrangere otte til ti udflugter på øen om året.
Martin Jensen har været formand for Red Barnet Bornholm i knap to år, og han gør opmærksom på, at organisationen altid kan bruge frivillige, der er parate til at yde en hjælpende hånd:
“Hvis nogen kunne være interesserede i at arbejde sammen med os i Red Barnet her på Bornholm, så må de meget gerne skrive til mig på formandbornholm@redbarnet.dk”, slutter Martin Jensen.

Seneste artikler

Fik du læst?