Både Rønne IK og NB Bornholm møder tophold

Der venter to svære kampe for både Rønne IK og NB Bornholm i lørdagens opgør i Københavnsserien. Rønne spiller hjemme, mens NB Bornholm spiller i København.

NB Bornholm spiller i Fælledparken i København i morgen. (Foto: Finn Edvard)

 

Både Rønne IK og NB Bornholm skal i aktion i Københavnsserien lørdag 24. oktober. Og begge hold får hænderne fulde: Rønne spiller hjemme på ØBM Arena kl. 15.50 mod topholdet fra Dragør. Gæsterne møder frem topmotiverede efter en forrygende sæson, hvor det er blevet til hele 22 points, mens Rønne med bare fire er helt i bund. Rønnes nye trænerduo Henrik Jacobsen og Nicklas Pedersen skal hive noget nær en mirakeltaktik frem for at dæmme op for endnu et nederlag.

NB Bornholm skal en tur over og møde seriens nummer to fra Skjold. Kampen spilles på Skjolds hjemmebane, kunstgræsset i Fælledparken, lige ved siden af mægtige Parken, kl. 16.

På grund af en meget populær legeplads lige ved siden af fodboldbanen samt andre aktiviteter i nærheden, er der altid sikret tilskuere til kampene i Fælledparken. Det kan ellers være svært at hive tilskuere ind til seriefodbold i København.

Den sociale klub

Og her er kampens resultat mere vanskeligt at afgøre: Skjold er lidt anderledes klub, hvor det sociale spiller en meget stor rolle. Skjold er en klub med børnehave og fritidsklub, og Skjold er en klub, hvor trivsel og leg spiller en væsentligt rolle – også større end resultaterne på banen. Det er tilmed Danmarks største fodboldklub, målt pr. medlemmer. Og antallet vil stige endnu mere i de kommende måneder, hvor flere og flere beboere flytter ind i Københavns helt nye og nærliggende bydel , 2150 Nordhavn, hvor der skal bo flere mennesker end der bor på hele Bornholm.

Det er ikke mange år siden, at Skjold lå placeret i 2. division, men det er resultatmæssigt gået lidt ned ad bakke. Nu er holdet dog nummer to i Københavnsserien, og Nexø-holdet får besvær med at hive points med hjem til øen.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?