Wonderfestiwall byder velkommen til seks nye navne

FESTIVAL: Dodo & The Dodo’s, Thoby, Lasse Skriver, Nonsens, Fräulein og JJ Paulo er de nye navne, som er blevet tilføjet til Wonderfestiwalls program
Der cer allerede solgt rigtig mage billetter til årets Wonderfestiwall. (Foto: Wonderfestiwall.)

 

De nye artister Dodo & The Dodo’s, Thoby, Lasse Skriver, Nonsens, Fräulein og JJ Paulo evil blive tilføjet til det allerede eksisterende musikprogram:

Tobias Rahim, Thomas Helmig, JADA, Søren Huss, Zar Paulo, Soleima, Artigeardit, Phlake, Magtens Korridorer, Pil, Lamin, jung, Carpark North, Kalaset, Benny Jamz, Jacob Aksglæde, Scarlet Pleasure, Fabräk, Gobs, Saint Clara og Kind Mod Kind.

 “Vi er virkelig glade for at kunne tilføje seks nye navne som supplerer de eksisterende rigtig godt. Vi er næsten i mål med årets program og vi glæder os meget til at kunne offentliggøre spilleprogrammet, lyder det fra festivalen.

Dodo & The Dodo’s
Sommeren 2023 bliver endnu et højdepunkt for Dodo & the Dodo’s. Bandet har aldrig været bedre, og deres mange hits bliver streamet som aldrig før.

I sommeren 2023 rammer bandet Festival Danmark med et endnu større band og med en endnu større skærmproduktion end tidligere. Mens ”Vågner i Natten”, ”Sømand Af Verden” og ”Bambi På Glat Is” tordner ud af højtalerne, vil man i sommeren 2023 kunne opleve sangene blive underbygget af et visuelt lyshav fra storskærme.

Lasse Skriver
Fra X-factor over stærke singler og en ep-udgivelse til en Danmarksturné – 2022 bød i den grad på det store gennembrud for Lasse Skriver, der fortsætter sin vej mod stjernerne i det nye år med blandt andet sin turné og til sommerfestivaler rundt omkring i landet.

Lasse Skrivers vej til musikken har været intet mindre end unik – og samtidig inspirerende for mange mennesker, der befinder sig det samme sted i livet som Lasse selv – en overgangsfase, hvor man ikke blot finder sig selv, men også den vej man vil tage livet med på. At gå den ene dag fra at være en helt normal 18-årig mand, i gang med at tage sin tømreruddannelse, til at sidde i et professionelt indspilningsstudie i Stockholm og lave musik.

FRÄULEIN
Anna, Emil og Jeppe mødte hinanden i Odense for seks år siden og fandt ud af, at de var skabt for hinanden. Den kreative energi i deres nye venskab blev dog først rigtigt forløst på en efterfølgende sommerhustur, der endte med at definere deres fremtid. Bandet, bestående af de tre gode venner, har vundet konkurrencer, som både Jelling Festival og Tinderbox var afsender på, hvor både jury og publikum gav majoriteten af stemmerne til trioen.

JJ Paulo
JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst utrættelige energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne hos publikum. At være til en af JJ Paulos koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur – en kultur Paulo ønsker at sprede i hele verden. Nonsens

NONSENS
Som danske mastodonter på den elektroniske scene har NONSENS gennem deres 10-årige karriere opnået mere end de fleste indenfor deres felt. De sparkede sig ind i danskernes bevidsthed med deres kommercielle kæmpehits ”Unz Unz” og ”Gutterne” i 2020.

Udover at lave musikken til nogen af de største danske artister som Medina, Sivas, Benjamin Hav, Specktors mfl. har de også lavet musik for udenlandske stjerner som Diplo, Major Lazer og Yellow Claw, mens de boede i USA.

Thoby
Den danske DJ & Producer Thoby har hen over de seneste par år etableret et navn på den danske musikscene. Hans sidste par års hårde arbejde har resulteret i en nominering som ”Årets Nye Danske Navn” til Club Awards 2022.

Når Thoby spiller er der altid lagt op til en fest med højt niveau og en masse energi, så hvis i er klar til en fest, så skal i glæde jer til han indtager scenen.

Billetter til Wonderfestiwall kan købes på Ticketmaster via dette link: https://www.ticketmaster.dk/artist/wonderfestiwall-billetter/991675. 

Seneste artikler

Fik du læst?

Læsning til eftertanke

En lang påskehøjtidelighed er overstået. En lang påskeferie vil nogen vel sige. Begge måder at udtrykke sig på kan være rigtig. Jeg foretrækker den første

Læs mere »