Vind billetter til Hr. Skæg’s show

LYNKONKURRENCE: Tre heldige læsere kan vinde hver to billetter til Hr. Skægs show i Musikhuzet på søndag

Hr. Skæg og Vinter – tre heldige læsere kan vinde hver to billetter

 

Så er den fra tv så kendte Hr. Skæg, alias Mikkel Lomborg, igen på vej til Bornholm. Søndag 16. april kl. 13 er der spændende show i Musikhuzet i Rønne, hvor Hr. Skæg og hans bedste ven, Vinter, vil underholde.

Hr. Skægs bedste ven, Vinter, har forberedt en kæmpe overraskelse til Hr. Skæg, med sang og musik og en stor gave  – og alle er inviteret til at komme, for jo flere der er med, jo bedre. Vinter garanterer, at dagen bliver en dag, som ingen glemmer.

Men ikke alt er som det skal være. Hr. Skæg har gennem hele sit liv båret på en stor hemmelighed. Han har noget vigtigt at fortælle, som han aldrig har sagt til nogen før. Noget, han frygter kan koste ham alle hans venner. Det bliver på alle måder en dag som ingen kommer til at glemme.

Hvis man vil være helt sikker på at få plads kan man købe billetter på Musikhusets hjemmeside. Kr. 125 i forsalg – kr. 150 i døren.

Vind billetter
Men nu kan tre heldige læsere vinde hver to billetter til showet på lørdag. Svar på nedenstående spørgsmål og send dit svar, navn, by og mobilnummer til red@bornholmnyt.dk senest fredag kl. 11. Du skal indsende din besvarelse på mailadressen og ikke på Facebook. De tre heldige vindere kan hente deres billetter mod visning af legitimation på dagen i Musikhuzet fra kl. 12.

Vinderne får besked direkte og offentliggøres på Bornholmnyt.dk på fredag.

SVAR PÅ SPØRGSMÅLET:

Hvad er Hr. Skægs rigtige fornavn?

Flemming?
Torben?
Mikkel?

Held og lykke til alle deltagere.

 

Seneste artikler

Fik du læst?