Unge stjerner på scenen i Rønne

MUSIK: Fredag aften var der “MGP Allstars 2023” i Musikhuzet. Og Musikhuzet præsenterede tre af deltagerne fra showet. Sophia, Gustav & Magne, og Dysseband.

MGP Allstars 2023 i Rønne. (Foto: Jesper Møller / Musikhuzet)

Af Torben Severinsen

Bifaldet fra de mange forventningsfulde børn og deres forældre ville ingen ende tage, da de unge stjerner kom på scenen i aftes i Rønne. Alle kunstnere fremførte tre numre.

Efter fællessangen med MGP Allstarts 202, kom første band på scenen. Det var Dysseband, der bl.a.  fremførte sange “På tur”, der handler om at man skal på tur og give den gas.

Gustav og Magne blev nr. to i finalen med sangen “Gi dem til mig”, og selvfølgelig fik det bornholmske publikum den som det ene nummer. En sang hvor de drømmer om at have flere penge  – og købe det, man har lyst til.

(Fortsættes under billedet)

Sophia – populær blandt børn på Bornholm

 

Sophia på 12 år blev en suveræn vinder af finalen i Arena Næstved, og jublen ville ingen ende tage, da hun kom på scenen som den sidste deltager. Størst jubel kom da Sophia fremførte sin vindersang “Det banker”

Mødte solisterne
Under showet var der små konkurrencer, og efter ekstranummeret var der mulighed for at møde solisterne, få autografer og få taget en selfie på scenen. En mulighed mange børn benyttede sig af. Efter at have danset, hoppet, sunget, og givet basarm, var det nogle trætte, men glade børn, der forlod Musikhuzet.

Seneste artikler

Fik du læst?