Unge indtager kunstmuseet

UNGERÅDET: For en aften overtager øens unge Bornholms Kunstmuseum. Det bliver en aften, hvor unge kan møde andre unge om en fælles middag, intimkoncerter og snakke om ungdomslivet, som unge kunstaktivister sætter gang i.

Kunstmuseet er altid et besøg værd. Og nu er det de unges tur. (Foto: Destination Bornholm)

 

Arrangementet for unge på Bornholms Kunstmuseum sker tirsdag 23. august fra kl 17 til 22, og alle unge fra 7. klasse til 25 år kan være med.  Arrangementet er gratis. Kunstmuseets adresse er Otto Bruuns Plads 1 i Gudhjem.

Ungerådets formand Niklas Stenbye glæder sig til at samle øens unge til en særlig aften med ungdomslivet i fokus:

”Det bliver en fantastisk aften. Sammen med unge kunstaktivister bruger vi museets unikke omgivelser til snakke om ungdomslivet på Bornholm. Vi spiser middag sammen og hører intimkoncerter og får en hyggelig aften. Og arrangementet er gratis. Så vi håber, at mange unge melder sig til ved at skrive til vores mail eller melde sig til vores Facebook-event”, siger Niklas Stenbye.

Unge kunstaktivister fra Unges Laboratorier for Kunst (ULK) og Ordskælv sætter gang i en snak om ungdomslivet på Bornholm via kunst og omvendt paneldebat, hvor panelet skal lytte til de unge.

Arrangementet omfatter: Fælles gratis middag samt kaffe og kage. Drikkevarer kan købes. Der vil være også være intimkoncert med de lokale bands WICO og Slip, Trip and Fall.

Gratis buskørsel til og fra arrangementet

Transporten er der også sørget for. Ungerådet booker bus, som samler de unge op ved opsamlingssteder rundt på øen:

”Vi ved, at transporten kan være en udfordring for mange, der ikke bor tæt på Bornholms Kunstmuseum. Derfor har Ungerådet booket bus, der kører til opsamlingssteder rundt på øen, så de unge både kan komme op til og hjem fra arrangementet. Det er gratis at tilmelde sig buskørslen, men det er vigtigt, at man netop melder sig til, så vi ved hvor mange, der skal med og hvor man skal samles op”, siger Niklas Stenbye.

Hvordan melder man sig til arrangementet?

Man kan tilmelde sig arrangementet ved at sende en mail til ungeraadet@brk.dk senest 18. august 2022, eller ved at tilmelde sig Bornholms Ungeråds facebookbegivenhed ”Vi indtager museet”.

Hvordan tilmelder man sig gratis buskørsel?

Unge der deltager i arrangementet kan tilmelde sig gratis buskørsel ved at skrive til ungeraadet@brk.dk senest torsdag 18. august. Bussen henter og bringer de unge rundt til opsamlingssteder rundt omkring på øen. For yderligere oplysninger kan man kontakte formand for Ungerådet, Niklas Stenbye, på telefon 2985 2967. Du kan også kontakte tovholder for arbejdsgruppen om Socialt og Fritidsaktiviteter, Asta Kofod på e-mail astaagkofod@gmail.com.

Seneste artikler

Fik du læst?