Ugens Bolig – præsenteret af Nybolig

Denne lille perle med bopælspligt midt i Svaneke by tilbyder både kig til havnen, en velindrettet bolig med nostalgiske detaljer og en smuk, farverig have. Hele herligheden kan nu blive din, og her er virkelig meget at se frem til.

Beliggenheden placerer dig nemlig med få skridt til vandet, og idyllen i nærområdet synes uendelig. Du kan gå til byens torv med specialbutikker og fristende spisesteder samt handle ind i den nærliggende Dagli’Brugsen. Fritiden kan du fylde med naturoplevelser, blandt andet er Hullehavns skønne sandstrand kun en kort cykeltur væk.

Bindingsværkshuset imponerer allerede udefra, hvor den charmerende facade sender tankerne mange år tilbage. Indenfor finder du også flere originale detaljer som trægulvene i en del af huset samt de fine, synlige bjælker, mens prikken over i’et er udsigten til vandet. Kvadratmeterne fordeler sig over halvandet plan med et pænt køkken fra omkring 2016/2017 i stueplan. Her har man valgt hvide elementer, der passer perfekt til boligstilen og toppet dem med en træbordplade. Stuen præsenterer en hjemlig atmosfære, der understreges af den stemningsskabende brændeovn og sprossevinduerne. Etagen afrundes af et badeværelse med bruseniche. På første sal går loftet til kip med fritlagte bjælker, og i den ene gavl finder I et værelse, mens resten af etagen er dedikeret til et lækkert alrum, der synes at have mange anvendelsesformål.

Det betagende vue over de blå bølger kan også nydes fra haven, der er etableret i forskudte niveauer. Her er flere terrasser, et fristende æbletræ og masser af smukke blomster, der pryder den grønne oase. I udhuset får du ekstra plads til opbevaring, eller måske du vil bruge det på anden vis.

En helt speciel ejendom, der skal opleves. Kontakt os for en fremvisning.

SE MERE HER

 

Ugens bolig præsenteres af:

Nybolig Nexø
Nicki Dam-Lund
Salg og vurdering
Tlf. 5649 7828
Mobil. 2148 1475
ndl@nybolig.dk