Turist på Bornholm om vinteren

Det er ikke kun om sommeren, at øen er værd at besøge

Bornholm er altid et besøg værd – hele året rundt…

 

Unik natur med god plads, kvalitetstid, kunst og kunsthåndværk samt sublime madoplevelser.

Bornholm har så meget at byde på hele året, også om vinteren.

Det ved bornholmerne, og de deler gerne vinterøen Bornholm med danske og udenlandske gæster.

Derfor gik en lang række aktører, med Destination Bornholm i spidsen, for over et år siden i gang med at arbejde med udviklingen og markedsføringen af Bornholm som vinterdestination. Blandt indsatsområderne var en koordinerende og samlet indsats for at få flere vinteråbne virksomheder samt en fælles markedsføringstiltag med overnatningssteder og Bornholmslinjen, herunder en øget presseindsats med særlig fokus på vintermånederne.

Overnatningstallene viser en flot fremgang med en samlet stigning på 23 pct. henover denne vinter i forhold til samme periode året før.

Antallet af vinteråbne virksomheder er ligeledes steget. Destination Bornholm har, denne vinter, registreret 217 vinteråbne virksomheder, som dækker alt fra spisesteder, overnatningssteder, attraktioner, kunst- og kunsthåndværkere til dagligvarebutikker, biografer, fødevareproducenter m.fl. Det er 29 flere end sidste vinter. Det viser vilje og lyst blandt virksomhederne til at være med til at understøtte omsætning og jobs henover hele året.

 

Bak op om vinteren

Pernille Kofod Lydolph, direktør Destination Bornholm siger:

Vores ønske er, at endnu flere bakker op om vinterturismen. På den måde gør vi oplevelsespaletten for vores gæster større, og dermed stiger tilfredsheden blandt vores gæster, samtidig med at vi styrker øens position med flere helårsjobs og større omsætning”, siger direktøren.

Mediernes interesse for Bornholm som vinter ø har været ekstraordinær stor. Således besøgte hele 12 tyske medier øen i december 2019 på en fælles pressetur. Den tur har allerede resulteret i omtale i mere end 80 medier, og er publiceret til mere end 2,2 mio. læsere. Mere omtale er på vej i efteråret/ vinteren 2020-2021.

 

Seneste artikler

Fik du læst?