Trafikale udfordringer i Ystad på lørdag

TRAFIK: Et større arrangement med “amerikanerbiler” på lørdag i Ystad kan give bilister fra og til færgen til Rønne trafikale udfordringer.
Et større træf med “amerikaner-biler” på lørdag kan give bilister til og fra færgen til Rønne nogle trafikale udfordringer

Den kommende lørdag vil en stor flok bil-entusiaster holde deres arrangement i Ystad, hvor en masse gamle amerikanerbiler skal køres rundt i Ystad by.

“Sidste år var vi i dialog med svensk politi, da det gav store udfordringer for vores rejsende at komme frem til færgen.  Politiet har derfor i år omlagt ruten, så det ikke skulle indvirke så meget på trafikken til havnen, men vi forventer alligevel, at det stadig vil give lidt udfordringer,” lyder det fra kommunikationsansvarlig Jesper Maack fra Bornholmslinjen.

“Vi sender sms ud til gæsterne på eftermiddagens afgange lørdag fra Ystad og til dem, som rejser fra Rønne og som måske bliver forsinkede på deres vej gennem Ystad.,” tilføjer han.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »