Hasle fik nederlag på 5-1 – NB Bornholm fik udsejr

(Foto:Torben Ager)

Hasle IF bød lørdag velkommen til rækkens førerhold fra Amager, Sundby BK. Et udehold, der viste, hvorfor det fører Københavnsserien.

Det var et godt hold, HIF mødte, med flere spillere på et individuelt højt niveau  – og mon ikke de i næste sæson spiller i Danmarksserien?

Hasle startede kampen med et højt pres og god energi, men kom alligevel bagud efter syv minutter, hvor bornholmeren Magnus Krogh Hansen kunne score via en ripost. Samme Krogh gjorde ondt på sine ø-kammerater, da han i kampen fik lavet hele tre mål.

Senere i halvlegen modtog højreback Oliver Nielsen et gult kort begået mod Sundbys meget ivrige og dygtige kantspiller.
I undertals perioden kom Hasle bagud 0-2. Således bagud 0-2 ved pausen, men generelt var Hasle tilfredshed med indsatsen.
Holdet kom godt ud og kom hurtigt på 1-2 på et mål af unge Thorbjørn Mikkelsen. Et gult kort til Joachim Pedersen og endnu en undertals periode, efterfulgt af et indkasseret mål på hjørne til 1-3 afgjorde kampen. Til sidst blev det også 1-4 og 1-5. Der er KS-kamp både torsdag og lørdag i næste uge for Hasle-holdet.

Nexø på udebane

Nexø´s københavnsserie hold var på besøg hos Boldklubben Union.

(Fortsættes under billedet)

Jubel i Nexø efter sejren (ArkivFoto: Torben Ager)

Her sikrede NB Bornholm sig en solid sejre på 1-4 og er retur på sjettepladsen i Københavnsserien.

Nicolai Olsen startede med at score til 0-1 på straffe, og han lukkede kampe fem minutter før tid med sin 18 sæsonscoring.

NB Bornholm rejser torsdag til Sundby for at møde topholdet.