To bornholmere er blevet millionærer på skrabespil

To heldige bornholmere har begge indkasseret milliongevinster i Danske Spils jule-skrabespil

Danske Spil lokker med jule-skrabespil.

Det ligger os fjernt at reklamere for spil og andre kostbare laster, men vi iler alligevel med at fortælle, at to heldige bornholmer begge har kunnet indkassere milliongevinster i Danske Spils jule-skrabespil.

Og hos Danske Spil har man i mange år kunnet mærke, hvordan danskerne har taget landets mest populære skrabejulekalender til sig.

“Selvom julekalenderen snart er 30 år gammel, er interessen ikke blevet mindre. Skrabe-kalenderen er med sit særlige miks af lige dele hygge og held blevet en juletradition for rigtigt mange danskere, og vi er enormt stolte og glade for, at vi kan være med til at gøre julen til noget særligt,” siger Malene Mølgaard, der er administrerende direktør hos Danske Lotteri Spil.

Skrabe nu eller med hjem?

Og spændingen om de ti juletræer kommer for de flestes vedkommende til at vare helt til juleaften. En ny undersøgelse foretaget af YouGov for Danske Spil viser nemlig, at 68 procent af danskerne skraber ét felt om dagen. 17 procent skraber alle felterne på en gang, mens 12 procent først får det gjort på den anden side af juleaften.

Danske Spil har samtidig været i historiebøgerne og set på, hvor i landet de ti juletræer oftest er skrabet frem. Og siden 2010 har 43 danskere skrabet sig til en af de fem, årlige førstepræmier på 1 million kroner, og heraf er 11 af dem bosat i Region Hovedstaden.

To fra Bornholm

Skrabejulekalenderne med de ti juletræer er købt på Bornholm (to milliongevinster), i Helsingør (én milliongevinst), Hvidovre (én milliongevinst), Taastrup (én milliongevinst), Valby (én milliongevinst), Brønshøj (én milliongevinst), Lyngby (én milliongevinst), Holte (én milliongevinst), Rødovre (én milliongevinst) og i Værløse (én milliongevinst).

“Region Hovedstaden er statistisk set et godt sted at bo, når det gælder fordelingen af milliongevinsterne på skrabekalenderen. Det skal blive spændende at se, om det også kommer til at gælde for antallet af juletræer og udbetalte milliongevinster denne jul,” lyder det lokkende Malene Mølgaard.

Seneste artikler

Fik du læst?