Unge slog sig løs: Støjende fester, hærværk og bortvisning

Der har gennem det meste af weekenden været en del unge, som ikke forstod at feste afdæmpet. Lørdag 18. juli kl. 0015 var det på stranden ved Galløkkevej i Rønne, som ad to omgange fik stoppet festen, inden patruljen til sidst tog soundboxen med.
Kl. 0058 var den gal på Torneværksvej i Rønne, hvor patruljen fik dæmpet musikken.
Kl. 0100 blev der spillet højt på Vinkelvej i Rønne, hvor en studenterfest var i gang på gaden. Musikken blev dæmpet ved patruljens ankomst.
Lørdag den 18. juli kl. 2300 blev musikken fra en soundbox dæmpet ved shelteret i Snogebæk.
Mandag den 20. juli kl. 0100 blev der festet på Galløkken Strand, hvor en soundbox spillede hele kvarteret op. De unge blev formanet ad flere omgange og Bornholms Politi vil nu begynde at konfiskere musikanlæggene, når de unge ikke følger politiets anvisninger.

Omkring 20 unge mennesker havde søndag 19. juli kl. 0320 ikke åndsnærværelse nok til at forstå, at man ikke måtte ryge ved tankstanderne på Circle K i Rønne. Anmodninger fra personale om at undlade rygning hjalp ikke, så den tilkaldte patrulje måtte bortvise de unge mennesker.

Søndag 19. juli kl. 0520 forlystede tre unge mænd på henholdsvis 19 og to på 20 år sig med at sparke sidespejle i stykker på de parkerede biler på Harbovej i Rønne. De blev sigtet for hærværk, da den tilkaldte patrulje med hund fik fært af dem på Harbovej. Et vidne udpegede dem efterfølgende som gerningsmænd. Har din bil holdt parkeret på Harbovej natten til søndag og fået ødelagt sidespejlet hører Bornholms Politi gerne fra dig på 114.

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »