Spidskandidater diskuterer kulturpolitik på kunstmuseet

FOLKETINGSVALG 22′: Torsdag 20. oktober er der kulturpolitisk debat mellem nogle af de bornholmske spidskandidater på Bornholms Kunstmuseum

Lea Wermelin – socialdemokratisk spidskandidat på Bornholm  – deltager i kulturdebatten

Flere markante folketingskandidater krydser klinger, når Bornholms Museum og Bornholms Kunstmuseum inviterer til kulturpolitisk valgdebat på Bornholms Kunstmuseum torsdag 20. oktober fra kl. 16 til 17.30.

Debatten foregår på kunstmuseet, der, som de fleste vil være vidende om, er beliggende ved helligdomsklipperne, ca. seks kilometer nord for Gudhjem.

Skal kulturen have flere eller færre midler? Hvad er partiernes kulturpolitiske mærkesager for de næste fire år? Og har vi brug for en ny museumsreform?

Det er nogle af de spørgsmål, som de fremmødte vil få svar på.

Gratis entré

Miljøminister Lea Wermelin (S), Peter Juel-Jensen (V), Rene Danielsson (DF), Andreas Grosbøll (SF), Stine Rosenquist (M) og Henriette Søvind (K) giver deres svar på kulturens udfordringer under ledelse af ordstyrer Lasse Marker (tidligere radiovært på P1 og TV-vært på DR2).

Arrangementet starter med en times debat, hvorefter alle har mulighed for at stille spørgsmål. Der er gratis entré til museet i forbindelse med debatten.

Seneste artikler

Fik du læst?