Smedjen i Tejn klar med efterårs- og julemarked

Smedjen i Tejn konsoliderer ydersæsonen med efterårs, jule- og høstmarkeder og flere firma-arrangementer

Smedjen i Tejn – efterårs- og julemarked

 

Nordbornholms nye event og streetfood sted, Smedjen i Tejn, konsoliderer nu driften med markeder, live musik og firma events i ydersæsonen.

Tilmeldingerne til høstmarkedet i efterårsferien, julemarkederne i december og påskemarkedet i 2023 tæller allerede nu op mod 30 boder.

Samtidig har Smedjen i løbet af efteråret været rammen for en række firma events for bl.a. Dinero, Wonderfestiwall og Nordlandet.

Rå, men hyggelig 

I den rå, men hyggelige industrihal, har man sommeren igennem kunnet købe streetfood – nyde lyden af live musik – deltage i forskellige bingo- arrangementer samt handle fra markedsboder med bornholmske kvalitetsprodukter og kunsthåndværk.

Smedjen i Tejn – populært mødested for turister og bornholmere.

 

Smedjen konsoliderer nu ydersæsonen med markeder med bornholmske kvalitetsprodukter og kunsthåndværk kombineret med Live musik arrangementer, bl. a. et høstmarked her i efterårsferien fra torsdag 20. oktober til lørdag 22. oktober, hvor der sluttes med en fest til musik af Heat-Makers.

Der er også planlagt et julemarked flere gange i december samt et påskemarked til næste år.

Stor interesse

”Smedjens uformelle og hyggelige stemning skaber den ideelle ramme for afvikling af events og markeder. Vi oplever utroligt stor interesse fra bodholdere for at deltage i vores markeder i skuldersæsonen. Markederne bliver hurtigt booket og vi har allerede nu op mod 30 bodholdere,” fortæller de to bagmænd bag Smedjen, Tue Seifert Boeskov og Jakob Broberg Lind.

Initiativtagerne bag Smedjen er begge bornholmere, der nu er flyttet tilbage til øen med deres familier efter en længere årrække i København. Begge er bosat på nordlandet.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fede beats i Rønne

MUSIK: Stemning var høj, og luften fuld af fede beats fredag aften, da Tunes Of Tomorrow i forbindelse med Kulturugen inviterede til Rap i Rasch.

Læs mere »