Slagsmål og kanonslag i nattelivet

En borger ringede natten til lørdag kl. 00.02, idet hun havde set en gruppe unge mænd, der netop havde antændt to kanonslag på Store Torv i Rønne. Politiet kørte til stedet, hvor de traf fire personer, som ikke kendte noget til sagen, men de havde dog hørt braget.

Lørdag ca. kl. 04.00 modtog politiet  en melding om uro ved Palæcafeen på Store Torv i Rønne. To grupper af unge mænd havde haft flere uoverensstemmelser i løbe af natten, og da patruljen ankom til stedet, traf de en 21-årig ung mand fra Sjælland, som fortalte, at både ham og en ukendt modpart havde været lige gode om de optøjer, der var opstået.

Lørdag kl. 23.45 måtte politiet køre til Store Tovegade i Rønne, idet en borger havde oplyst, at to personer var kommet op at slås.

Da patruljen ankom til stedet, fik de kontakt til den ene part, en 44-årig mand fra Polen. Han var blevet uvenner med en anden polsk mand og havde diskuteret højlydt på stedet. Kl 01.15 måtte patruljen køre til Store Torvegade igen, hvor den polske mand atter havde skabt uro omkring sig.

To polske mænd havde haft uoverensstemmelser på en beværtning, hvorfor de ikke var ønsket på stedet. Den 44-årige polske mand blev truffet på stedet, hvor han blev bortvist.

Seneste artikler

Fik du læst?

Julejazz på Svanekegarden

  MUSIK: Onsdag 6. december kl. 19.30 tænder Svanekegaarden for alvor op under julestemningen, når den anerkendte svenske jazzsangerinde Viktoria Tolstoy og hendes nordiske kvartet

Læs mere »