Slagsmål og hærværk i Rønne

Bornholms Politi bliver informeret, hvis borgerne mener der er tale om ulovlig afbrænding.

POLITI: To personer kom i slagsmål lørdag omkring kl. 01.30 på Store Torvegade i Rønne. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor en 28-årig mand fra Vestbornholm og en 37-årig mand fra Rønne blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

En patrulje kørte søndag omkring kl. 05.30 til Store Torv i Rønne, hvor der var opstået tumult mellem to grupper. Patruljen på stedet fik kontakt til parterne, som blev sendt hver sin vej.

Hærværk
Mellem tirsdag 24. oktober og fredag 27. oktober er der på Sankt Mortens Gade i Rønne udøvet hærværk på en personbil med tre mindre buler til følge.

Søndag morgen modtog politiet en anmeldelse om hærværk begået på flere lysmaster i Rønne Nord natten mellem lørdag og søndag. Pladerne til gadelysstanderne var taget af, og hærværket betød, at lyset var gået på enkelte veje i Rønne Nord.

På nuværende tidspunkt arbejdes der på at gøre status over, hvor mange lysmaster, der er tale om. Politiet hører gerne fra borgere, der kan have set eller hør noget, eller på anden vis kan have kendskab til hærværket.

På Østerled i Rønne er der mellem søndag midnat og kl. 08.30 begået hærværk på et hus, idet en rude er blevet knust.

Seneste artikler

Fik du læst?