Sidste kampe i KS i år – turneringen stopper i dag

Rønne IK og NB Bornholm skal begge i kamp i dag i Københavnsserien, men herefter afbrydes turneringen på grund af Covid-19.

NB Bornholm spiller årets sidste kamp i i dag. (Foto: Finn Edvard)

 

Denne lørdag spiller Rønne IK og NB Bornholm årets sidste kamp i Københavnsserien. Turneringen er blevet standset på grund af regeringens seneste tiltag mod Covid-19.

Rønne spiller i eftermiddag hjemme mod Dragør, mens NB Bornholm møder Skjold i Fælledparken i København. Men så er det slut med kampe for i år – turneringen afbrydes med hele fem spillerunder tilbage. Disse kampe skal så flettes ind i forårsturneringen – hvis der bliver en sådan…

”Det her er et hårdt slag for seniorfodbolden, men vi glæder os over, at børnene og de unge kan fortsætte som nu. De over 126.000 frivillige i dansk fodbold har om nogen udvist ansvarlighed og har hele tiden håndteret situationen efter retningslinjerne. Det har vi fuld tiltro til, at de fortsat kan, og vi glæder os over, at det også resten af året er muligt for dem under 21 år at spille som de har gjort hidtil i efteråret,” siger Bent Clausen, der er formand for DBU’s Breddekomite og næstformand i DBU:

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Klassisk klaver i Rønne

MUSIK: Pianisten Mads Damlund spiller klavermusik af den  østrigsk-ungarske komponist og klavervirtuos Franz Liszt i Skt. Nicolai Kirke fredag 12. april   Af Lene Dam

Læs mere »