Sebastian Frost vandt flot pris i München

Var indstillet til prisen som “Årets Guldsmed” af den vigtigste platform for ure, smykker og ædelstene, Inhorgenta i München…og han vandt…

Sebastian Frost – vandt fornem hæder

 

HÆDER: En sand triumf er  overgået Sebastian Frost ure og smykker fra Listed: Lørdag aften vandt den bornholmske designer og caféejer nemlig en flot pris som “Årets Guldsmed” på den højt anerkendte smykke- og diamantmesse “Inhorganta” i München. Dette er årets absolut vigtigste platform for hele den glamourøse branche – og udvælgelsen af vinderne af de eftertragtede priser fandt sted lørdag aften ved et gallaarrangement i München.

Her var Sebastian Frost nomineret i kategorien “Best Jeweler of the Year” I skarp konkurrence med to fornemme smykke og diamanthuse, Bucherer Fine Jewellery Boutique med filialer i byer som Geneve og St. Moritz samt Juwelier Fridrich fra München.

To smykke og diamantvirksomheder i den helt tunge ende af skalaen  – men begge blev altså besejret af bornholmske Sebastian Frost.

Åbnede i 1999

Sebastian Frost åbnede sit værksted på Listed havn for første gang i foråret 1999, og hans værksted og café har efterfølgende haft besøg af talrige lokale, turister – og selveste Dronning Margrethe.

Hans ure og smykker er særdeles eftertragtede og det samme er nu den spændende cafe med den enestående beliggenhed.

“Det er ret vildt…”

“Ja, det er jo ret vildt dette her”, siger Sebastian fra sin ferie i Thailand. Lørdag aften var virksomheden repræsenteret i München af Sebastians far og søn, der modtog den flotte hæder på vegne af Sebastian.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Et blik fra Sebastian Frost café i Listed.

 

“Jeg har modtaget mange lykønskninger allerede og det har naturligvis en vis betydning i branchen at modtage sådan en hæder. Der bliver også en hel del omtalt her i Tyskland, ligesom jeg nok kan regne med en del besøg på Bornholm i butiknog café, bl. a. af en hel del bloggere fra branchen. Så jo, det var en dejlig nyhed at få”, slutter Sebastian Frost, der naturligvis også vil omtale den flotte hæder på sociale medier og andre steder.

Sebastian og familie vender hjem til Bornholm i slutningen af ugen.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fede beats i Rønne

MUSIK: Stemning var høj, og luften fuld af fede beats fredag aften, da Tunes Of Tomorrow i forbindelse med Kulturugen inviterede til Rap i Rasch.

Læs mere »