Sebastian Frost nomineret til fornem pris

Indstillet til prisen som “Årets guldsmed” af den vigtigste platform for ure, smykker og ædelstene, Inhorgenta i München

Sebastian Frost i værkstedet på havnen i Listed

 

En fornem titel er muligvis på vej til et særdeles kendt brand på Bornholm, ur- og smykkevirksomheden, Sebastian Frost i Listed.

Allerede nu er den bornholmske designer og caféejer havnet i særdeles fornemt selskab på den højt anerkendte smykke- og diamantmesse “Inhorganta” i München. Dette er årets absolut vigtigste platform for hele den glamourøse branche – og udvælgelsen af vinderne af de eftertragtede priser findes lørdag aften ved et gallaarrangement i München.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Inhorgenta i München er guld-og ædelstenbranchens fineste platform.

 

Sebastian og en del af familien ferierer i disse dage i Thailand, men Sebastian vil være repræsenteret lørdag aften i München af en søn og sin far.

Sebastian Frost er nomineret i kategorien “Best Jeweler of the Year” og han er endt i et særdeles skrapt felt bestående af to andre virksomheder, Bucherer Fine Jewellery Boutique med filialer i byer som Geneve og St. Moritz samt Juwelier Fridrich fra München.

To smykke og diamantvirksomheder i den helt tunge ende af skalaen.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Et kig ind i perlen på Listed Havn

 

“Jeg synes det er meget sjovt at være nomineret sammen med disse to berømte firmaer”, siger Sebastian Frost med et stort smil i stemmen. “Og vi er naturligvis meget spændte på udfaldet i morgen,” siger han til Bornholmnyt.dk.

Åbnede i 1999

Sebastian Frost åbnede sit værksted på Listed havn for første gang i foråret 1999, og hans værksted og café har efterfølgende haft besøg af talrige lokale, turister – og selveste Dronning Margrethe.

Hans ure og smykker er særdeles eftertragtede og det samme er nu den spændende cafe med den enestående beliggenhed. Sebastian Frost fortæller selv om stedet:

“Omdrejningspunktet i hele ejendommen er ur- og smykkeudstillingen på både 1. salen og i stueetagen, kombineret med Bay Frost Bar i første parket til havnekajen. Her er det muligt at nyde fantastisk kaffe, et kæmpe udvalg gin og tonic, vin, øl og charcuterie i fred og ro til bølgernes skvulp. Konceptet er igennem årene løbende blevet tilpasset og afspejler familien Frosts ønske om, at forkæle deres gæster på Listed Havn med et udvalg af skiftende delikatesser, svævende brillanter, cocktails, unikke ure, champagne, vin og mere. Nyd et glas på den fredfyldte lille havn, langt væk fra turistmængderne i de andre byer og vær velkommen til at have del i familiens bud på det gode liv i Listed…”

Og nu har branchens centrum for guld- og ædelstene “Inhorgenta” i München altså fundet vej til Listed og fundet frem til perlen på havnen. Ikke så lidt af en ære for Bornholm og for familien Frost.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Julejazz på Svanekegarden

  MUSIK: Onsdag 6. december kl. 19.30 tænder Svanekegaarden for alvor op under julestemningen, når den anerkendte svenske jazzsangerinde Viktoria Tolstoy og hendes nordiske kvartet

Læs mere »