Så er der schnitzler til alle

MAD & DRIKKE: Restauratørparret Ou og John Andresen er vendt hjem til Gudhjem efter en tiltrængt ferie – og nu steges der atter wienerschnitzler til den store guldmedalje i køkkenet på Gudhjem Bakke

Ou og John Andresen – verdensmestre i schnitzler…(Foto: Finn Edvard)

 

Nu summer det atter af travlhed i køkkenet på Restaurant Gudhjem Bakke, hvor restauratørparret Ou og John Andresen er vendt hjem efter en tiltrængt ferie i Thailand.

Og det er jo pudsigt, at en af øens mest populære restauranter drives af et par, hvoraf den ene er fra Thailand – og den anden fra Nordsjælland.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Restaurant Gudhjem Bakke (Foto: Finn Edvard)

 

Men tro, håb og kærlighed – og af det er kærligheden den største. Den bragte først og fremmest Ou og John sammen – senere førte kærligheden til Bornholm parret til, først Aakirkeby, hvor de drev “Restaurant Gåsen” – senere til Gudhjem, hvor de nu i en længere årrække har drabet “Gudhjem Bakke”.

Gudhjemschnitzel
Og det er vist gået op for de fleste, at stedet især er berømt for wienerschintzler. Store, sprøde og saftige wienerschnitzler, skåret af kalv, som især John går meget op i.

Schnitzlerne fås i flere variationer på Gudhjem Bakke: Som Wiener, Gudhjem, Sigøjner eller Herregårdsschnitzel. Så burde den populære spise også være serveret i alle variationer, og det er tilsyneladende noget, der falder i både lokale og turisternes smag, selv om der naturligvis også er smørrebrød og andre retter på menukortet. Restauranten får også mange flotte anmeldelser på internettet.

Restauranten åbner dagligt fra kl. 12.

Seneste artikler

Fik du læst?

Søndagens gudstjenester

  Aa Kirke 9:00: Gudstjeneste med sognepræst Benedikte Gyes. Skt. Peders Kirke 10.30: Gudstjeneste med sognepræst Benedikte Gyes. Allinge Kirke 10.30: Familiegudstjeneste for børn og

Læs mere »