Så er der premiere på “SNE”

Premieregæsterne på “SNE” på Rønne Theater er fortrinsvis inviterede gæster, men der er endnu få ledige pladser, hvis man vil være blandt de første til at opleve forestillingen.

Forestillingen “SNE” er tredje del af Bornholmerkrøniken. (Foto: Martin Thaulow.)

Ligesom selv de største rejser starter med det første skridt, startede også snestormen i 2010 bare med et lille snefnug. Som så blev til flere, der blev til endnu flere som blev til helt utroligt overvældende usandsynligt mange!

Og inden vi kunne se os om, var hele Bornholm begravet i dynger af sne, og ingenting var som det plejer, og alt var besværligt – og nogen ting var faktisk lidt livsfarligt. Som bare det at bevæge sig udenfor.

Rigeligt med drama

Heldigvis kostede snestormen ingen menneskeliv på Bornholm, med der var alligevel rigeligt med drama til den teaterkomedie, som Bornholms Teater har premiere på i aften, lørdag 20. august under titlen “SNE” – og som udspiller sig i en fiktiv familie, der er fanget af hinanden og sneen i et lille faldefærdigt hus ude på landet.

Forestillingens instruktør og forfatter, Rhea Leman, siger: ”Jeg har efterhånden levet med “SNE” rigtigt længe – lige siden teaterchef Jens Svane Boutrup for over tre år siden spurgte, om jeg kunne skrive en forestilling om julen 2010. Og de sidste tre-fire måneder er gået med intense prøver og med at få scenografien og kostumer og hele teknikken på plads. Det har været en fantastisk proces med et fantastisk hold, og vi er bare SÅ klare til at vise vores publikum, hvad der er kommet ud af alle anstrengelserne til premieren. Og vi håber, at rigtig mange bornholmere vil besøge os – ikke kun fordi, det jo er deres egen historie vi har taget afsæt i, men også fordi det er en sjov og rørende forestilling fuld af overraskelser. Det skal de da ikke gå glip af.”

Med til premieren?

En stor del af premierepublikummet er inviterede gæster, men der er stadig ledige pladser lørdag aften, hvis man skulle have lyst til at være blandt de første til at opleve “SNE” på scenen i Rønne Theater.

 På scenen møder vi et stærkt hold bestående af: Mette Marckmann, Emma Silja Sångren, Alexander Clement og Mads M. Nielsen

“SNE” spiller til og med lørdag 10. september på Rønne Theater.

Seneste artikler

Fik du læst?

Et Svanemærket vaskeri

MILJØ: Nu kan bornholmske hoteller, restauranter og hospitaler se efter Svanemærket, når de skal have vasket arbejdstøj, duge eller sengetøj. Textilia Rønne har netop opnået

Læs mere »