Rønne faldt på halen mod B.1903

Det bliver en svær sæson for Rønne IK i Københavnsserien, hvor det lørdag eftermiddag blev til et nyt klart nederlag på 4-0 til B.1903.

Det blev til 1-0 straks ind i anden halvleg – og så gik det galt for Rønne IK (Foto: Finn Edvard)

Der var ikke mange tilskuere mødt op på B.1903’s hjemmebane på Lyngbyvej i København, da hjemmeholdet tog imod gæsterne fra Rønne IK. Tunge, regnvåde skyer samt Tour de France holdt mange indendøre, men de fremmødte kunne da se et Rønne-mandskab, der kunne gå til pause med et 0-0 resultat.

Men så gik det galt straks ind i 2. halvleg, hvor hjemmeholdet bragte sig foran på et flot langskud – og kort efter blev Rønnes målmand Edvin Lozic fanget på det forkerte ben – og det blev til 2-0.

To yderligere scoringer – og Rønne måtte indkassere endnu et stort nederlag.

I seks kampe er der scoret hele 19 gange mod Rønne, mens det omvendt kun er blevet til fire scoringer i den anden ende.

Det betyder, at Rønne nu er næstsidst med kun tre points efter seks runder. Man må håbe, at Rønne snart kan stille i stærkeste opstilling – ellers venter en meget svær sæson i Københavnsserien.

Rønne spiller næste gang hjemme lørdag 19. september kl. 15.30 mod PI – Politiet.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Rønne kæmpede godt på Lyngbyvej i København, men var helt uskarpe foran hjemmeholdets mål.

Så går det trods alt noget bedre for NB Bornholm fra Nexø, selv om holdet tabte lørdagens hjemmekamp 2-4 til Vigerslev. Men NB Bornholm er på fjerdepladsen  – kun to points efter førerholdet som netop er Vigerslev.

NB Bornholm spiller næste kamp ude i Fælledparken i København mod bundholdet HB.